2777
2789

سلام پسرم بهم وابسته هست یعنی بلد نیست تنامی بازی کنه سه سالشه تلویزیون گاهی میدارم اونم کم نیگا میکنه کلی اسباب بازی ولی نمیخاد خودمم هیچکس رو ندارم شوهرم همش سرکار 

اولا که حامله نمی‌شدیم یجور غصه بعدش سقط و  حامله شدیم استراحت مطلق شوهرم همه کارا رو می‌کرد 

بعدش بچه داری تنهایی هیچکس نبود بگه جی درسته جی غلط 

هی با بچه بازی میکردم تا زود بحرف بیاد تا....

بعدش کرونا شهرمون هم شده شهر ارواح تابستونا و زمستون همیشه خالی...پارک تابستون میبردم بچه دلش میخاست یکی بیاد بازی کنه باهاش 

الانم هم من افسرده هم اون  کسی مثل من شرایطش هست هیچکس رو بجز بچه و شوهرش نداشته باشه 

شهرشون امکانات تفریحی نداشته باشه

من خسته ااااااااااااااام

.......خدایا شکرت ....

بهتره بگی بچه ای هست که تنهایی بازی کنه؟ 

من که ندیدم تاحالا 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

حق داری ناراحت کنندس.ولی خب چاره ای نیس جز این‌که خودت باهاش بازی کنی.بهترین موقس که به بچت کتابخون بودنو عادت بدی.براش کتابای مناسب سنش بخر باهم بخونین شعر بزار حفظ کنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره بگی بچه ای هست که تنهایی بازی کنه؟  من که ندیدم تاحالا

قبول دارم بعدش گفتم کاش اینو نوشته بودم 

آخه همیشه ۲۰ ساعت من چطوری بازی کنم عدا پختنم دارم باهاش بازی می‌کنم البته اگه تنا نبودم یکی بود یکساعت میدارم کنارش یا مهد خب نیرو میگرفتم ولی 

اینجا مهد بسته هست 

.......خدایا شکرت ....

براش برنامه مختلف بچین 

اوریگامی انجام بده هم واسه ذهن خودت خوبه هم بچه 

یه کلاس سفال گری ببرش ( برای پسر ها سفال خیلی خوبه ) 

زبان در حد حروف باهاش تمرین کن . بعضی اپ های کمکی هستن که با آهنگ همراهه

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
قبول دارم بعدش گفتم کاش اینو نوشته بودم  آخه همیشه ۲۰ ساعت من چطوری بازی کنم عدا پختنم دارم ...

توی این سن بچه ها خیلی وابسته هستن ... باید قبول کنی تا حدودی 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
حق داری ناراحت کنندس.ولی خب چاره ای نیس جز این‌که خودت باهاش بازی کنی.بهترین موقس که به بچت کتابخون ...

راستش کتاب خیلی خیلی داره از بس کتاب خوندم زده شده خخخ

یه مدت ول کردم اگه بگم نزدیکه صد تا کتاب داره الکی نگفتم 

دیگه وقتی می بینه من بی حوصلم میگه بدار توی تاب حالا یا من شعر میخونم یا میگه اهنگ بذار تاب بده حالا تو هم آهنگو بخون 

.......خدایا شکرت ....
براش برنامه مختلف بچین  اوریگامی انجام بده هم واسه ذهن خودت خوبه هم بچه  یه کلاس سفال گر ...

ای خواهر اینجا که امکانات نیست که کلاس سفال باشه حالا بعد از عید میبرم شهرستان کناری باز کلاس 

اون اوریگامی رو متوجه نشدم 

در مورد اون آپ ها میتونی معرفی کنی یا چی سرچ کنم 

.......خدایا شکرت ....