2777
2789
عنوان

آقا بیاید...فقط مدیونید اگه مسخره کنیدااااا😑🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظهر چند ساعت بخوابید😅

قهوه و چایی سبز بخورید ساعت ۱۰ تا ۱۲ شب😁

آهنگ بزارید یا فیلم ببینید از ۱۲ به بعد😂

💙تو گرمِ سخن گفتن و از جام نگاهت///من مست چنانم که شنفتن نتوانم💙                                                                                                                                                                                                               
اهنگ بی کلام ام میشه خوب اهنگ ملایم

با آهنگ بدتر خوابم میگیره🤦‍♀️

مخصوصا ملایم باشه

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   

قهوه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ادامس بجو  اگه خوابت برد زبونت گاز بگیر  اب بزن به صورتت

👍👍

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   

تا عصر بخواب که بعدش دیگه خوابت نبره، قهوه بخور 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

تا عصر بخواب که بعدش دیگه خوابت نبره، قهوه بخور 

آخه تا عصر کلی کار دارم شرایط خوابیدن ندارم

قهوه هم میخورم مرسی❤

الان بخواب تا بعد از ظهر 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

شما دست پای هرچی مرغه بستی از بس زود میخوابی🤪😂  

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝