2777
2789
عنوان

خانوما کمک کنید 😭

193 بازدید | 11 پست

چند دقیقه پیش مادرشوهرم زنگ زد به شوهرم که شب یلدا بیایین پیش ما باشین و خوش میگذره ولی من دوست ندارم برم چون خواهرشوهرم میاد و شوهرم اونجا فقط پیش مامانش میشینه و اصلا به من اهمیت نمیده و از هر فرصتی برای تخریب شخصیت من استفاده میکنه 😭

پسرم هم دوست نداره بره چون جاریم یه پسر فوق العاده بی ادب داره که با پسرم همش درگیری دارن و هر دفعه دعوا میشه 

شوهرم انگار کوره نمیبینه رفتار مامان و خواهرش رو باز میخواد بره اونجا

من چیکار کنم کمک کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی گفته نمیتونی نری  مگر اینکه خودتو بزنی به مریضی

اگر نرم مطمئنم ناراحت میشه و من اصلا حوصله دعوا ندارم 

نمیدونم چیکار کنم هفته پیش هم سردرد گرفته بودم انقدر که بهم نیش و کنایه زدن 

اسی برای شوهرت دلیل نرفتنتو توضیح بده شایدقبول کرد...اگه هم قبول نکرد عیب نداره سالی یه شبه دیگه کدورتارو بذاریدکنار خوش بگذرونید...درموردبچت هم بچن دیگه دعواشون میشه خودشون آشتی میکنن هاراستی به بچت یادبده ازخودش دفاع کنه

دنیای من ریحانه ورضا😘

کاش تموم میشد این شی یلدا اه

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
اسی برای شوهرت دلیل نرفتنتو توضیح بده شایدقبول کرد...اگه هم قبول نکرد عیب نداره سالی یه شبه دیگه کدو ...

هر سال من میام مهربون باشم باز دوباره خواهرشوهرم دعوا راه میندازه

به پسرم هم گفتم اگر کتکت زد تو از خودت دفاع کن و به ماماش بگو ولی پسرش خیلی بی ادبه 

شوهرم هم وقتی خبر از رفتن به خونه مادرشوهرم باشه سر از پا نمیشناسه 

هر سال من میام مهربون باشم باز دوباره خواهرشوهرم دعوا راه میندازه به پسرم هم گفتم اگر کتکت زد تو از ...

دعوای چی آخه مگه بچس...اصلامحلشون نذار اینجوری بدترمیسوزن...بنظرمن بخاطرشوهرت برو نه بخاطراونا تموم میشه میره...شماهم آروم باش انشالله که خوش بگذره♥

دنیای من ریحانه ورضا😘
دعوای چی آخه مگه بچس...اصلامحلشون نذار اینجوری بدترمیسوزن...بنظرمن بخاطرشوهرت برو نه بخاطراونا تموم ...

از نظر من اینا رشد ابعاد داشتن ولی هنوز عقلشون کوچیکه 

امیدوارم همه چیز آروم باشه 😭🖤