2777
2789

دخترم یه هفته ست که مریضه و اسهال استفراغ و تب شدید داره ، الان به لطف خدا خیلی بهتره اما هنوز خوب نشده ، یه هفته ست که فقط برنج و سیب زمینی خورده ، اصلاا مولتی ویتامین و ویتامین د نخورده ، شده پوست و استخون ، حالا داداشم گلودرد و آبریزش شدید داره 😭😭😭😭😭😭

شمارا به خدا ، به قرآن به هرکسی که میپرستید برای سلامتی دخترم دعا کنید، اینقدر ضعیف شده که میترسم اگه کرونا باشه یا سرما بخوره دیگه خاک عالم بر سرم بشه 

شما رو قسم میدم به نیت سلامتی دختر کوچولوم ۴۰ تا حمد بخونید منم واستون آیت الکرسی میخونم، تو رو خدا واسه آرامش قلبم دعا کنید ،

ببخشید اگه نمیتونم کامنت جواب بدم ، ایشالا که حاجت روا بشید و خدا بچه هاتون رو بهتون ببخشه ممنونم ازتون 😭😭😭😭

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

دکتر چی گفته

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حمد خوندم گلم 

توکل به خدا 

ان شاءالله که خوب میشه

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

بلا دور باشه از همه بچه ها

همه مریضا هم شفا عاجل ایشالله😢

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

انشالا زود خوب میشه

نگران نباش

این ویروس ب جون همه بچه ها افتاده

چندروز خیلیییییی استفراغ و...دارن حالا کم کن رو ب بهبود میره انشالا

تو فامیل ما همه بچه ها گرفتن

یه بچه یه سالم همین ویروس عفونت ریه گرفته و بستریه و خداروشکرر خوبه

نترس