یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دارمش.این دیگه؟نظرم اینه اسکراب اسکرابه و کارش مشخصه..لایه برداری به وسیله دانه های ریز.اینکارو دانه های شکر یا تفاله قهوه با یه کم لیمو یا روغن زیتون یا هرچی با پوستت بخوره انجام میده و نیازی به اینا نیس.فقط یه چیزی دونه ریز میخوای که تو خونتون همین الانم هس
اسکراب طبیعی نخواستم که🤣 حالا ازش استفاده کردی چطور بود؟؟
اخه چه اصراری داری بری مصنوعیشو بخری فقط پول بیخود بدی.اره زدم تاثیری نداشت تازه دوستم کلینیک پوست داره گف این چون گردو عه و کسی که جوش میزنه نباید آجیل خصوصا گردو مصرف کنه چون ممکنه حساسیت زا باشه میتونه مضرم باشه
عزیزم من حساسیت به آجیل ندارم... مشکل من فقط جوش زیرپوستیه... که بخاطره اینکه یه محصول فیک استفاده ک ...
امیدوارم اوکی شی زودتر عزیزم مال من چندین سال بود..جوش زیرپوستی...دیگه از ماسک پاسک خسته شدم رفتم قرص خوردم اوکی شدم ولی واسه تو چون جدید اومده حتما زود میره