2777
2789
عنوان

کمکککک ژله ام نبسته، مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 21 پست

دوستان گفتن مشکل از کیویه کیوی و آناناس نباید بریزی تو ژله

لایه اول رو دوباره بریز 

برای سریعتر بستنشم  حدود یه ربع ۲۰ دقیقه اول بسته به دمای فریزرتون بذارش فریزر بعد درش بیار بذار یخچال

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان گفتن مشکل از کیویه کیوی و آناناس نباید بریزی تو ژله لایه اول رو دوباره بریز  برای سریع ...

میشه بگین آب جوش و آب سرد هم چقدر باید اضافه کنم تا لایه های بعدیش فردا زودتر ببنده؟ یه لیوان آب جوش میریزن یه لیوان آب سرد

خیلی 
میشه بگین آب جوش و آب سرد هم چقدر باید اضافه کنم تا لایه های بعدیش فردا زودتر ببنده؟ یه لیوان آب جوش ...

عزیزم کیوی نمیزاره ببنده ژله باید میجوشوندی کیوی رو یکمم ژلاتین میریختی واسه ژله چن لایه هم من برا هر کدوم فقط ی لیوان آب جوش میریزم یا ی لیوان و نصفی اگم خیلی عجله داری ی قاشقم تو هرکدوم ژلاتین بریز آب سردو و گرم ک زیاده هرکدوم ی لیوان باعث میشه ژله دیر تر ببنده طعمشم یکم از دست میده 

میشه بگین آب جوش و آب سرد هم چقدر باید اضافه کنم تا لایه های بعدیش فردا زودتر ببنده؟ یه لیوان آب جوش ...

می تونی آب سردت رو یه مقدار کمتر بریزی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️