2777
2789

كسى ك دندونپزشكى مى خونه اينقدر درس داره ك تو اين سايتا عضو نمى شه 

از من ميشنوى برا رتبه شدن بايد گوشى و هر سوشيال مديايى رو كنار بذارى و با شوق و اشتياق درس بخونى 

كسى نديدم اينجور جاها بگرده و كنكور قبول شه !!! 

دوست پسرم دكتر متخصصه 

واسه كنكورش باهم نبوديم ولى واسه تخصص يكسال از دنيا مجازى و واقعى بريد و فقط درس خوند 

حتى به ظاهرش هم نمى رسيد 

مى گفت كنكور هم همينطور بوده 

واسه حاجتم سه تا توحيد بخونيد،هديه كنيدبه ١٤ معصوم،بگيد منم واسه حاجتتون بخونم. 
كسى ك دندونپزشكى مى خونه اينقدر درس داره ك تو اين سايتا عضو نمى شه  از من ميشنوى برا رتبه شدن ...

اره من ک الان کنکوری نیستم دارج تجربه کسب میکنم

ولی اینک تو دنبای مجازی باشی یا ن ب خودت بستگی داره

من معدلم بیسته ولی خب همه میگن چجوری هم انلاینی هم درس میخونی چون تعادل برقرار میکنم

ولی یکی است ک بدتر تمرکزش بهم میریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک😍

فدات الان ديگه درسش تموم شده 

ولى ببين راز موفقيت همون درس و درس و درسه 

بايد تا كنكور تارك دنيا شى درس بخونى 

زياد ب مشاوره و اينا گوش نده 

روشى كه يه نفر داشته 

و ساعت مطالعه ش 

فقط مناسب خودشه 

ذهن ادما متفاوت از هم و پيچيده است 

فدات الان ديگه درسش تموم شده  ولى ببين راز موفقيت همون درس و درس و درسه  بايد تا كنكور ت ...

من یازدهمم بعد خودم دارم میخونم زیستمم خیلی قویه

تستم میزنم

بعد پولامو دارم جمع میکنم ک سال دیگ مشاور بگیرم

میترسم مثلا اشتباه کنم

ولی لعنتی هزینهاشم بالاست

اره من ک الان کنکوری نیستم دارج تجربه کسب میکنم ولی اینک تو دنبای مجازی باشی یا ن ب خودت بستگی داره ...

ببين كنكور به معدل نيست اصلا 

منم دبيرستان درس نمى خوندم همش دنبال بازيگوشى بودم و به ندرت درس مى خوندم ولى شاگرد اول مدرسه هم بودم 

اما چوبش رو موقع كنكور خوردم 

البته شايد زمان شما شرط معدل شه 

ولى خب الان اگر هدفت رتبه يك الى سه رفميه نبايد اينجا باشى 

گوشى سمه سم 

من یازدهمم بعد خودم دارم میخونم زیستمم خیلی قویه تستم میزنم بعد پولامو دارم جمع میکنم ک سال دیگ مش ...

والا مشاور خوب كمه 

همينطور معلم كنكورى خوب 

ولى اگر مى خواى تكنيك كار كنى بايد اول كتاب رو كامل ياد بگيرى يعنى مو به مو 

چون تكنيك ها مكملن 

مشاور هم ببين همه شون تجربه كافى ندارن 

اصل اينه مشاور روانشناس باشه 

ولى خب اكثرا رتبه برترن 

و چون روش خودشون واسشون جواب داده اون روشو مى خوان به همه ياد بدن

ولى ببين هركس مغزش يه زبان داره 

يه روش كلى بخوام بهت ياد بدم برا تست زنى اينه كه 

تست هاى جامعه ( نه فصل بندى شده ) بيارى جواب بدى ، مهم نيست چقدر درست و غلطه يا خوندى يا نخوندى ، بلد هستى يا نه، 

اونا رو جواب بدى 

بعد بياى از كليد جواب درست رو پيدا كنى و طبق اون نكته در بيارى و بنويسى.

مثلا گفته در مورد ميتوكندرى كدام گزينه نادرست است! 

اين يعنى چى يعنى سه گزينه صحيح 

پس تو اون سه گزينه رو در بيار به عنوان نكته بنويس تو يه دفترچه 

يا ساختار هاى شيميايى 

جدول مندليف و ... 

اين چيزا رو حفظ كن 

من یازدهمم بعد خودم دارم میخونم زیستمم خیلی قویه تستم میزنم بعد پولامو دارم جمع میکنم ک سال دیگ مش ...

بعد برا حفظ جدول مندليف هم يه روش راحت بهت مى گم 

ببين كنكور به معدل نيست اصلا  منم دبيرستان درس نمى خوندم همش دنبال بازيگوشى بودم و به ندرت درس ...

اره ولی خب دست خودم نیست بیست میشه چون واسه کنکور میخونم بعد سوالای مدرسه اب خوردنن

والا مشاور خوب كمه  همينطور معلم كنكورى خوب  ولى اگر مى خواى تكنيك كار كنى بايد اول كتاب ...

اره اره منم همینکارو مبکنم😍

جدول مندلیف و من با رمز حفظ کنم

مثلا هلینا ک رب ساز فرانسست(فلز های قلیایی)

برا حفظ جدول مندليف: 

ذكر گفتن بلدى ؟ مثلا هى ذكر يا على مى گيم 

يا ذكر شنبه 

يكشنبه و...

اينم همينجوره 

روز اول ك بلند ميشى ذكر اون روز اينه هى با خودت تكرار كنى و بگى : هيدروژن يك ، هى اينو تكرار كنى 

روز دوم  هليوم دو هليوم دو هليوم دو 

روز سوم ليتيم سه، ليتيم سه و همينجور الا اخر 

ببين بايد هرچى تو كتابت هست از متن جدول پا ورقى و ... كامل حفظ كنى و كامل بفهمى و ياد بگيرى 

حتى يك بند از كتاب رو نفهميدى نگو برا كنكور حذف مى كنم

من چند صفحه رو گفتم همه رو خوب ميفهمم و بلدم اينا رو نمى خونم 

حذفشون كردم همه رو تركيب كردن سوالا رو و تو كنكور اورده بودنشون و بخاطر اون حتى چيزايى ك بلد بودم رو از دست دادم 

برا حفظ جدول مندليف:  ذكر گفتن بلدى ؟ مثلا هى ذكر يا على مى گيم  يا ذكر شنبه  يكشن ...

ارهههه اینم روش خوبیه😍😍😍

ممنون ازت خیلی

وایه ریاضیم ک تست زیاد درستته؟

اره اره منم همینکارو مبکنم😍 جدول مندلیف و من با رمز حفظ کنم مثلا هلینا ک رب ساز فرانسست(فلز های ق ...

ببين روش كد گذارى و رمز گزارى توى روانشناسى كاملا رد شده 

باعث ميشه سرعتت بياد پايين 

هيچ چي رو با اين روش حفظ نكن 

چون موقع استفاده مغزت مياد اطلاعات رو باز يابى كنه 

بجاى اينكه مستقيم بره سراغ جواب اول ميره سراغ كد و بعد تفسير مى كنه و ربطشو پيدا مى كنه 

بعد ميره سراغ جواب 

ببين درساى دبيرستان حفظ كردنش بظاهر سخته ولى وقتى برى دانشگاه ميبينى همه اون حجم رو تو يه ترم بايد بخونى با فرق اينكه استاد اوانس و مهلت بهت نمى ده 

نمياد مث معلم جزوه ديكته كنه هر بند رو كلى توضيح بده ياد بگيرى بعد مطمئن شه همه يادگرفتن و بره سراغ بند بعدى 

تو دانشگاه هفتاد تا هشتاد درصد رو خود دانشجو ياد مى گيره بيست درصد استاد مياد يه توضيح مختصرى ميدى و راهنمايى در مورد تحقيق و مقاله و رفرنس مى كنه

يعنى مى خوام بگم اين درس الانت واقعا سخت نيست، ترم اول كه برى دانشگاه مى گى كاش برمى گشتم دبيرستان و بااين سرعت همه درسا رو مى خوندم