2777
2789
عنوان

حال خوب♥️

62 بازدید | 6 پست

دوستای عزیزم حالا که امروز آخرین روز پاییز بیاین با نوشتن یه جمله به نفر بعدیمون انرژی مثبت بدیم😍

بیاین هر نفر برا نفر بعدی که پست میذاره آرزو های خوب کنه♥️بیاین بین این همه تاپیک ناراحت کننده یکم خودمون به خودمون انرژی مثبت بدیم و حرفای خوب خوب بزنیم🌱

نوه ی لولوخان هستم 😌😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوارم با ریختن برگای پاییزی غمهای دلت هم بریزه🥰

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

ناموسن امشب شب یلداست یا فردا شب🤔🤔

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

الهی همیشه سلامتی و دلخوشی باشه برا همتووووون❤

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...