2777
2789
همراه با متفورمین میشه خورد؟ مقدار مصرفش چقدره

روزی دوتا متفرمین بعد غذا ظهر یکی شبم یکی متفرمین خیلیییی مهمه همراه لتروزول اما متفرمینو از روزپریود شروع کن بهتره دوماه بخورتاحامله شی 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
ن قرص و بخور اما بعد از پاک شدنت کیت تخمک گذاری بزار هر وقت مثبت شد برو سونو جواب سونو نشون دکتر بده ...

منم همین کارو کردم اما با امپول فولیکولای خوبم تبدیل به کیست میشن هرماه😯

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منن واسه همین نمیخورم میترسم کیست بشه باید امپول بزنی خوب

عزیزم میگم آمپول ازاد سازی هم زدم کیست شدن اما قبلا بدون امپول لتروزول متفرمین خوردم  سردوتا بچهام همون ماهم حامله میشدم  امپول سه بار زدم هر سه بار کیست شد برام البته کیستامم خود به خود تو پریودم رفع میشن چیزمهمی نیست کیستام

ویتاگنوس بخورم باید متفورمین رو قط کنم؟

یکی از عوارض متفرمین اینه که تخمدونارو فعال میکنه ودرست

منم همین کارو کردم اما با امپول فولیکولای خوبم تبدیل به کیست میشن هرماه😯

اون آمپول آزادسازی هست ربطی نداره عزیزم اون یه هورمون که باعث میشه تخمک آزاد بشه بخاطر این روز سیزده یا چهارده میزنن که آزاد بشه تبدیل به کیست نشه حتماً از دکترت بپرس ربطی به آمپول نداره

اون آمپول آزادسازی هست ربطی نداره عزیزم اون یه هورمون که باعث میشه تخمک آزاد بشه بخاطر این روز سیزده ...

عزیزم چند سالته؟؟؟وقتی سه ماه پشت سرهم امپول ازاد سازی دکترفوق متخصص برام نوشت وزدم وفولیکول ازاد نشد وتبدیل به کیست شد  چرا چیزی رونمیدونی اسرارداری ....

اون آمپول آزادسازی هست ربطی نداره عزیزم اون یه هورمون که باعث میشه تخمک آزاد بشه بخاطر این روز سیزده ...

من بعد امپول خیلی دل دردکمردرد میگیرم اما باز ازاد نمیشه فولیام حتی سونو هم میرم بعد امپول میگن ازاد نشده.  پس امپولا اشغالن سه ماه دارم میزنم بدون امپول اصلا من عمراکیست نمیگیرم 

عزیزم چند سالته؟؟؟وقتی سه ماه پشت سرهم امپول ازاد سازی دکترفوق متخصص برام نوشت وزدم وفولیکول ازاد نش ...

من سی سالمه عزیزم منم اخه دوسال اقدامم هردکتری روشی بگی انجام دادم نمی‌دونم هرکسی بدنش متفاوته شاید برای شما کیست سازه اما دکتر به من گفت چون ماه پیش آمپول نزدی سرخود خوردی تبدیل به کیست شدن اخه من اولین بار بود تو زندگیم کیست برام پیش اومد از دکترم توضیح کامل خواستم 

من سی سالمه عزیزم منم اخه دوسال اقدامم هردکتری روشی بگی انجام دادم نمی‌دونم هرکسی بدنش متفاوته شاید ...

ولله منم سابقه کیست نداشتم تا این امپولا روزدم هر سه ماه بجا اینکه فولی ازاد بشه کیست میشن برام