2777
2789
امشب شب سوم پریودیم بود میخواستم سرخود بخورم.اما آمپول نمی تونم دیگه سرخود بزنم.واسه همین تزسیدم

ن قرص و بخور اما بعد از پاک شدنت کیت تخمک گذاری بزار هر وقت مثبت شد برو سونو جواب سونو نشون دکتر بده تا آمپول برات بنویسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداکثر ۲ ماهه جذب می شه پریود شدی ۳ پریود برو سونو چرا می خوای الکی ۳ ماه وقتت و هدر بدی 

نمی‌دونم به من اینجوری گفت خودم هم خیلی ناراحتم چون باید عقب بندازم اقدام رو البته خوبیش اینه برم این ماه عکس رنگی رحم بندازم

من سرخود متفورمین شروع کردم.چون تنبلی تخمدان دارم.حالا چی میشه؟یعنی متفورمین هم باید آمپول آزادسازی ...

نه متفورمین من الان دوساله میخورم اتفاقی نیفتاده فقط ماه پیش کلومیفن خوردم اینجوری شد

همراه با متفورمین میشه خورد؟ مقدار مصرفش چقدره

روزی دوتا متفرمین ازپریودت شروع کن  بعدازشب سوم پریودت شبی دو عددلتروزول  تا شب هفتم 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅