2777
2789
نه نشون هستیم یماه دیگه عقد قراره بکنیم

با چه عقلی با دوتا پسر غریبه رفتی بیرون اونم وقتی به یه نفر متعهد بودی 

گلم بنظرت کار مناسب شخصیتت بوده حالا نامزدت هرکاریم کرده باشه 

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

توروخدا راسته این

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارآگاهان گرامی اول خوب بررسی و تجسس کنید اگه دروغه منتظر نمونیم بخونیم مثه قضیه تبسم و طفلانش

#آقا جانا چه کنم ار نکشم بار جفایت....... درمورد نام کاربریم،هر اسمی میزدم تکراری بود ،در نهایت تو کلمات پیشنهادی موبایلم این اسم رو‌پیدا کردم وارد کردم و ثبت شد! معنای خاصی نداره

من دوس دارم ی بار نامزدم بهم بزنه و من جرش بدم  

ی بار توماشین من اونو کتک زدم  

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘

جفتتون خامیت و لجوج 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)