2777
2789
عنوان

جدایی 😞

228 بازدید | 28 پست

سلام خانوما من همسرم هر بدی بگید در حقم کرده اما الان که به ته خط رسیدیم یه فرصت میخواد از من تا خودشو بهم ثابت کنه که عوض شده دلم میخواد فرصت و بدم که بعدا نگم ای کاش یا هی افسوس بخورم...ولی پدرم میگه رفتی دیگه برنگرد... راهنمایی کنید چیکار کنم

من بودم بهش فرصت نمیدادم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟من دوسش دارم ممکنه فرصت بدم پشیمون بشم؟

نمیدونم بعضی ادما هیچوقت عوض نمیشن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
عقلم میگه اینم عوض نمیشه دلم یه چیز دیگه میگه خیلی سخته😞

هرچی صلاحته

پشتم هستن من الان دو دلم برای جدایی میگن رفتی خونه خودت باز به مشکل خوردی دیگه ما پشتت نیستیم

دو دل نباش مگه معتاد ترک میکنه؟

حالا چی میکشه؟

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859