2777
2789

کسی تجربه ای داره؟

غضروف زانوهاشو عمل کرده بود بیست روز قبل

حالا چند شب بی قراری و درد شدید داشت بردیمش دکتر مجدد گف تمام پاهاش عفونته 

دوباره بستریش کردن گفتن چرک خشک کن تورگی جواب نده باید. دوباره پاها شکافته بشه متاسفانه🥺

کسی اطرافیانش این عمل جراحی رو انجام نداده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  یک هفته تمام زانو باز بود در شرایط ایزوله ،تا درمان انجام شد و بخیه کردن 

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

حتما باید باز شه تا عفونت با دارو ازبین بره 

نگران نباش

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

انشالله آنتی بیوتیک های تزریقی جواب میده و به عمل مجدد نمیرسه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
چرا مرتب پانسمانش عوض میشد  ولی معلوم نیست چرا اینحوری شده

ان شاالله ک همیشه سلامت باشید 💮💮💐

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

چرا مرتب پانسمانش عوض میشد  ولی معلوم نیست چرا اینحوری شده

گآهی برای بعضیا پیش میاد با وجود لباس اتاق عمل و کلی ضدعفونی و رعایت بازم ریسک داره 

دوستم لاپاراسکوپی کرد کلا ۳ تا سوراخ ۱ سانتی بود اونم عفونت کرد تا ۲ ماه هر ۱۰ روز یکبار میرفت و عفونت تخلیه میکرد

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ورم هم داشت پاها؟ پاهای مادرشوهذم ورم غیر طبیعی داشت

کجای پا؟