2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 30 پست
نه من ۳ ماه پیش واکسن دوز دوم رو زدم. پریودم هیچوقت بهم نمیریزه. حتی اون اوایل اقدام تاحالا بهم نریخ ...

خب پس امیدوار باش….

چون خود منم مثل شما بودم…حتی یروز تاخیر نداشتم و با اولین روز تاخیر گفتم باردارم ولی تا سومین روز تحمل کردمو رفتم ازمایش😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداکنه منم توی همین روزا بی بی مثبت ببینم. دیگه خسته شدم. امروزم با ادرار صبح زدم. لامصب انگار بی بی ...

توکل به خدا 

بالاخره این ماه نشد ماه دیگه

مادربزرگم میگفت این عقب انداختن های موقع اقدام نشانه ی خوبیه و همیشه علامت بدی نیست

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
خب پس امیدوار باش…. چون خود منم مثل شما بودم…حتی یروز تاخیر نداشتم و با اولین روز تاخیر گفتم باردار ...

وااااای یعنی میشه؟ به همسرم گفتم بازم برام بی بی چک بخره. من که طاقت نمیارم هرروز بی بی میزنم تا بالاخره ببینم هر دوتا خط رو. لعنت بهش از بی بی چک متنفرم

توکل به خدا  بالاخره این ماه نشد ماه دیگه مادربزرگم میگفت این عقب انداختن های موقع اقدام نشان ...

انتظار خیلی سخته. هی به خودم میگم بیخیال باش. ولی نمیشه که نمیشه. شما بچه داری؟

وااااای یعنی میشه؟ به همسرم گفتم بازم برام بی بی چک بخره. من که طاقت نمیارم هرروز بی بی میزنم تا بال ...

ببین من اونقدر متنفر بودم ک با اینکه تو کشو داشتم بی بی چک،نزدم……

گفتم یراست میرم ازمایش😅

من دوماه گول بی بی چک‌ خوردم دیگه نزدیک بود روانی بشم اخه

انتظار خیلی سخته. هی به خودم میگم بیخیال باش. ولی نمیشه که نمیشه. شما بچه داری؟

بله خیلییی خیلیییی سخته 

خدا بخواد و یاری کنه ۶ ماه و نیم دیگه میاد🥰

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
ببین من اونقدر متنفر بودم ک با اینکه تو کشو داشتم بی بی چک،نزدم…… گفتم یراست میرم ازمایش😅 من دوما ...

وای منم همینو میگم. اگر باردار باشم با تیتر بتا نشون میده درسته؟

و اینکه برای تیتر بتا حتما باید دکتر بنویسه؟ یا برم آزمایشگاه بگم میخوام آزمایش تیتر بتا بدم؟

[QUOTE=219627599]الهی که به سلامتی بیاد توی بغلت. برام خیلی دعا کن. این ماه منم مامان بشم[/QUOTE

حتما عزیزم 😍😍😍بالاخره یک روزی میام سایت و تیکر بارداری ات رو میبینم که زده فقط ۵ هفته به زایمان مانده🥰

وای منم همینو میگم. اگر باردار باشم با تیتر بتا نشون میده درسته؟ و اینکه برای تیتر بتا حتما باید دک ...

اره…خودت بری ازمایش بدی حله…من ازمایش تیروییدم همون جا دادم ک از همه مهمتره ک دوباره نرم خون بگیرن ازم

[QUOTE=219627599]الهی که به سلامتی بیاد توی بغلت. برام خیلی دعا کن. این ماه منم مامان بشم[/QUOTE حت ...

الهی آمین. چقد ذوق کردم اینو گفتی. الهی که خدا همین الان به حرفت آمین گفته باشه. مرسی عزیزم😘😘😘

اره…خودت بری ازمایش بدی حله…من ازمایش تیروییدم همون جا دادم ک از همه مهمتره ک دوباره نرم خون بگیرن ا ...

من همه مدل آزمایش دادم. هیچ مشکلی ندارم . تا فردا پری نیاد میرم آز میدم. دیگه طاقت ندارم. میخوام شب یلدا به مامان و بابا و مادر شوهرم بگم. خیلی خوشحال میشن

الهی آمین. چقد ذوق کردم اینو گفتی. الهی که خدا همین الان به حرفت آمین گفته باشه. مرسی عزیزم😘😘😘

قربونت با صفا 😍