2777
2789

دوستان من ۸ساله ازدواج کردم  خانوادیه شوهرم اصلا از شوهرمن حمایت نکردن تو سختیاش اصلا همراهش نبودن و...ولی واسه برادرشوهرم برعکس من حمایت کردن که هیچ جاریمم میاد اونو بچه هاشو تحویل میگیرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم خونشون بمنو بچه هام اهمیت نمیدن منم ناراحت میشم همیشه تو مراسما شب یلدایی چیزی هی ز میزنن شوهرم هی ز میزنن شوهرم هی ز میزنن شوهرم بابا نمیخام ببینمتون دیگه با من چیکار دارن؟؟؟ یبار گفتیم نمیاییم چرا بهمون ز میزنن،؟؟؟؟؟

از شما خوششون نمیاد! 

شاید اونموقع نداشتن خب اونام سنی ازشون گذشته لابد یه دلیلی چیزی دارن همش عروسا از خانواده شوهر توقع دارن چ خبره 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
مثلا چیکار باید کنی عزیزم؟ نمیشه به زور خودتو شوهرتو بهشون یادآوری کنی که مهم نباشه برات شمام برا ...

خب دیگه منم قبول کردم نمیتونم که به زور بگم منو دوست داشته باشین هر جور راحتن تو مراسما کاری میکنن با شوهرم دعوا کنیم جاریمو دوست دارن اونم دعوت کنن دیگه

از شما خوششون نمیاد!  شاید اونموقع نداشتن خب اونام سنی ازشون گذشته لابد یه دلیلی چیزی دارن همش ...

اره از من خوششون نمیاد متنفرن مرسی من چی میگم؟به زور نمیتونم بگم که  منو دوست داشته باشین درسته؟؟تو هر مناسبتی ز میزنن گیر میدن بمن انگار من میرم فرش قرمز پهن میکنن

بابا حمایت نکنن فقط دست از سر من بردارن دیگه دستشون درد نکنه چرا تو هر مناسبتی ز میزنن شوهرم میگه نم ...

موقع عروسی ونامزدیم نه باباداشت نه مامان نه خاهر نه داداش، الان همشو داره ومخلصشون هم هست

خب دیگه منم قبول کردم نمیتونم که به زور بگم منو دوست داشته باشین هر جور راحتن تو مراسما کاری میکنن ب ...

خوب دعوا نکنید سیاست داشته باش

نزار اونا به خواسته شون برسن

جلوشون از حمایتهای خانواده خودت از شوهرت بگو

غیرمستقیم بزار بفهمن که خانوادت بیشتر هوای شوهرتو دارن تا خانواده شوهرت

اگر غیرت داشته باشن بهشون برمیخوره و به خودشون میان

✨ Fear the one who does not fear God✨
اره از من خوششون نمیاد متنفرن مرسی من چی میگم؟به زور نمیتونم بگم که  منو دوست داشته باشین درسته ...

اگه خوششون نمیاد رابطتو قطع کن اعصابتم خورد نشه ولی خب شوهرت خواس بره خونشون یسر بزنه بعد میگن زنش نمیذاره بیاد

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠