دوستان من ۸ساله ازدواج کردم خانوادیه شوهرم اصلا از شوهرمن حمایت نکردن تو سختیاش اصلا همراهش نبودن و...ولی واسه برادرشوهرم برعکس من حمایت کردن که هیچ جاریمم میاد اونو بچه هاشو تحویل میگیرن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا چیکار باید کنی عزیزم؟ نمیشه به زور خودتو شوهرتو بهشون یادآوری کنی که مهم نباشه برات شمام برا ...
خب دیگه منم قبول کردم نمیتونم که به زور بگم منو دوست داشته باشین هر جور راحتن تو مراسما کاری میکنن با شوهرم دعوا کنیم جاریمو دوست دارن اونم دعوت کنن دیگه
از شما خوششون نمیاد! شاید اونموقع نداشتن خب اونام سنی ازشون گذشته لابد یه دلیلی چیزی دارن همش ...
اره از من خوششون نمیاد متنفرن مرسی من چی میگم؟به زور نمیتونم بگم که منو دوست داشته باشین درسته؟؟تو هر مناسبتی ز میزنن گیر میدن بمن انگار من میرم فرش قرمز پهن میکنن