هانیلم،هانیل قشنگم،عشق جذاب مامان😍
بالاخره اسمتو پیدا کردم و خیلی خوشحالم شاید الان فکر کنی مامانت مونگله که یه عالمه کار سرش ریخته،از لحاظ مالی آمادگی ورود بچه جدید به خونه رو نداره،تفریح آنچنانی نکرده،هنوز نتونسته بره زیارت امام رضا،نرفته باشگاه و به هیکلش نرسیده و کلی برنامه های دیگه که قبل از فکر کردن به بچه باید پیادشون کنه ولی الان ساعت هاست که درمورد اسم تو داره تحقیق میکنه...
مامان جان،دختر زیبای من،فرشته قشنگم باور کن من نه مونگلم نه اوسگول!فقط عاشقم عاشق دخترکی که نمیدونم کی میاد و حتی خودم به این زودیها آمادگی شو ندارم ولی بی صبرانه منتظرتم عزیزززززم دخترکم هانیل قشنگ من😍😍😍😍
من سه ساله که با رویاهات زندگی میکنم دلوین باشی ،هانا،جانان یا هایلین فقط دوست داشتم احساس الانمو ثبت کنم برای تو دختر زیبای من❤
خطاب به اون خاله ی میمونت😐🖐:عزیزم دختر خودمه دلم میخواد اسمش هانیل باشه دوس دارم به تو چه بدسلیقه👊
خطاب به بابای سخت پسندت:مرسی که این یکی رو پسندیدی ولی یادم نمیره که اولش گفتی یه دفعه بذار"وانیل"😐😐😐 بی تر ادب
بعدشم البته گفتی هر اسم دیگه ای هم بخوای بذاری یکی پیدا میشه مسخره کنه مهم اینه که خودمون دوسش داشته باشیم(اینجا کمی دلم خنک شد و از نصف گناهانت گذشتم)🤗