2777
2789

سلام دوستان مشکل من مادرمه که قلب مهربونی داره زیاد محبت میکنه ولی یکباره سرت منت میزاره حرفای تلخی میزنه مثلا من زایمان کردم بعد زایمانم محبت کرد یه ماه موند پیشم قرار بود تا چله بمونه اما سر یع ماه رفت بعد میگه خیلی بهت لطف کردم موندم ایقد هیچ کس برا دخترش اینکار نمیکنه من میرم تا تو شوهرت قدر من بدونین حالا هم باید مادر شوهرت بیاد پیشت چرا اونا راحت باشن من بدبخت سختی بکشم 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔

استخدام ا‌مین تلگرام(وظیفه شما پاسخگویی به سوالات متقاضیان هست،این شغل سقف درامد ندارد حقوق روزانه از ۳۰هزارتومان الی ۵۵۰هزارتومان میباشد)برای اطلاعات بیشتر به من پیام بدید تا راهنماییتون کنم

نمی‌دونم چرا اصلا باید برای زایمان یه ماه برن با یکی رو بیارن ! 

بخدا فقط تو ایران اینجوریه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا شوهرم برام لباس ورزشی خرید مامانم خوشش اومد یکم بعدش قهر کرد گفت شوهرت بی چشم رو نمیتونست یه لباس برا منم بگیره من اضافی میدونین شوهرت ایطوره اونطوره همش توقع داره توقع توقع دلم ازش گرفته از اونورم دوروزه رفته هی زنگ میزنه دلم برا بچه تنگ شده دلم میسوزه براش

۴۰ روز خیلیه یه ماه هم خیلی بوده    خودت نباید بزاری کار به اینجا بکشه مدیریت کن  من ...

خودش نمیرفت من گفتم برو الانم حتی رفته زنگ زده مادر شوهرم تو برو کنارش اسایش ندارم من تنها نیستم یه دقه

نذار کمک کنه.بگو نمیخوام اذیت بشی.

من اینطورم.اگر طرفم ازاین اخلاقها داشته باشه جلوم خودزنی هم کنه نمیذارم دست به سیاه و سفید بزنه.میگم اومدی دو دیقه بهمون سربزنی نمیخوام کار کنی.

طرف دو بار بهم پول قرض داد هی میگفت من بهتون لطف کردم.دیگه بعد اون تو بدترین شرایط هم قرار گرفتم ازش پول قبول نکردم. هرکاری کرد ازش پولو نگرفتم.گذاشت تو خونم و رفت فرداش بردم پس دادم گفتم حقوقمو گرفتم.درحالیکه اینطور نبود.

واسه یکی هم خیلی کمک کرده بودم و هواشو داشتم.اونم انصافا باشوهرش هروقت کار داشتم کمک میکردن.بعدش بچه دارشدم خودم نیاز به کمک هم داشتم و نمیرسیدم.تو کارهاش کمکش نکردم رفته بودم پشتم گفته بود من بهش کمک میکردم اون نکرد.منم وقتی دیدمش گفتم ازت دلخورم.اینطور گفتی.اگر شما کمک کردی منم از جونم برات مایه گذاشتم.دیگه بعدش هیچوقت اجازه ندادم کمکم کنه تو کارها.حتی سر شستن ظرفها باهام کشتی هم میگیره نمیذارم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

سلام عزیزم می‌دونم خیلی سال پیش تاپیک زده بودی در مورد دکتر خوب در کرمان. پیدا کردی؟ پیش طیبی رفتی؟ آزمایش pct منفی شد چیکار کردی؟ خواهش میکنم جواب بده منم رفتم پیشش گفت منفی و خیلی نا امیدم استرس هم دارم