2777
2789
عنوان

لباس فیروزه ای

667 بازدید | 22 پست

خانمای با سلیقه لباس ( بلند ) مجلسی فیروزه ای چه رنگایی باهاش ست میشه منظورم رنگ ( شال ، کفش ، رنگ مو ، و) چه آرایشی بهش میاد 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری میخوای بکن فقط ارایش چشات از خانواده ابی انتخاب نکن

انیل جان شما همون انیل که ای وی اف کرده بودین نه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
هرکاری میخوای بکن فقط ارایش چشات از خانواده ابی انتخاب نکن

رنگ مو هم میگی چه رنگی بهش میاد 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

بستگی به اندام و رنگ پوستتون داره 

رو مدل مویی که میخان انتخاب کنین دقت کنین 

رنگ شیری  مشکی  یا خود فیروزه ای تم پررنگ تر و روشن ترش فکر کنم اوکی باشه حالا انتخابش بستگی به سلیقه و سنتون داره

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

شال و کفش سفید موی مشکی یا رنگ روشن هم بهش میاد

همسرم رنگ استخوانی و دودی رو دوست داره بنظرتون این رنگا بهش میاد ؟

اره

باردار سدی   خداروشکر یادنه ای وی اف اخرت منفی شده بودی خیلی خوشحال شدممم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره

طبیعی شدی یا انتقال

باردار سدی    خداروشکر یادنه ای وی اف اخرت منفی شده بودی خیلی خوشحال شدممم

باردار شدم زایمان کردم بچم ۵روز بعد فوت کرد بیماری متابولیکی ژنتیکی داشت

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
باردار شدم زایمان کردم بچم ۵روز بعد فوت کرد بیماری متابولیکی ژنتیکی داشت

چی میگیییییی خدایا  مگه ای وی اف نبودی  خدای من دلم درد گرفت