2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انرژی مثبت بدید😂😂

اگر انرژی منفی بدیم، الان فحشمون میدی 

اگر انرژی مثبت بدیم، سر زایمان فحشمون میدی

😂😂😂😂

خداییش دردش خیلی زیاده. آمادگیشو داشته باش. من از شدت درد از حال میرفتم. به عبارتی غش میکردم. 

خیلیییی بد 

من رفته بودم بلوک زایمان یجوری جیغ میزدن قشنگ به عمق ماجرا میرسیدم ک چقدر درد داره 

بنظرم سزارین خیلی بهتره 

البته طبیعی هم خوبه ولی نه برای همه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

تا حدی که 20 استخون هم زمان می شکنند البته تجربه نکردم اینکه شوهر ندارم بی تاثیر نیست ولی تو مستندی میگفت اگر مردی این تحمل کنه 98 درصد می میرن 

پیاز هر چقدرم گرون بشه!نمیره قاطی میوه هادرست مثل آدم بی شخصیتتی که هر چقدر هم پولدار بشه بازم بی شخصیته…! هیچ مقداری از آرایش قادر نیست شخصیت را بپوشاندانتظار داشتن شعوراز بعضی ها مثل شرط بستنرو “خر” تو مسابقه اسب سواریه
بالاخره یکی انرژی مثبت داد  ممنون😂❤

باورکن...من اصلا آستانه دردم بالا نیست...خیلی هم ترسوئم...ولی به نظرم اصلا اونطور که تعریفش میکنن نبود...خیلی آسون تر بود...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم