2777
2789
عنوان

کرم روشن کننده گاتیو

464 بازدید | 6 پست

سلام خوبین بچه ها کسی از این استفاده کرده تا حالا کلی تبلیغ میکنن اینستا واقعیه یا الکیه اخه میگن پونصد تا نهصد میترسم الکی باشه .میخوامواسه بیکینی وزیر بغل باشه اگه مورد خوبی سراغ دارین بگین

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
وای ینی چیزی هست زیر بغلو روشن کنه اگه باشه ب معجزه اعتقاد پیدامیکنم

نمیدونم خیلی تبلیغ میکنن ولی مطمئن نیستم بس که دروغ زیاد شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی میشه جوابمو بدی؟ پست پارسالتو دیدم که گفتی بچت شبها دائم بیدار میشه مشکلش خل شد؟ بچه منم دق ...

اره خوابش یه کم بهتر شده هنوز کم خوابه شبها ساعت دو الی سه میخوابه ولی حداقل دیگه بیدار نمیشه جیغ های وحشتناک بزنه واگه بیدارم بشه اب میخوره میخوابه البته رو پام  

نمیدونم خیلی تبلیغ میکنن ولی مطمئن نیستم بس که دروغ زیاد شده

کرم گاتیو فقط یه دروغ کثیفه ، و همه فروشنده های اون فقط به فکر جیب خودشونن، بدون اینکه تاثیر محصول رو دیده باشند با بی شرمی تبلیغش می کنن.

من چند وقت پیش از یه پیج سفارش دادم ، بعد از پرداخت کلی پول یه کرم مرطوب کننده دست برام فرستاد که قیمتش زیر 50 تومنه ..... حرومشون بشه، خود شرکت وارد کننده هم هیچ کدوم از فروشنده ها ی خارج از سایتش رو تایید نمی کنه ، خود کرم هم اصلا اثر دهی نداره.

دوستان گول تبلیغات رو اصلا نخورید