2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

81 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من ی مشکلی دارم اونم اینه ک اصلا از بچه خوشم نمیاد یعنی حوصلشو ندارم و اگ تو ی مهمونی یا خیابون ی بچه جیغ جیغ کنه ب شدت عصبی میشم .الانم تو دوران عقدم میترسم در اینده ب مشکل بخورم میشه راهنماییم کنین

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼

منم مثل شمابودم ازبچه خوشم نمیومد،وقتس باردارشدمم حس خاصی نداشتم شوهرم خیلی خوشحال بود،من بعدزایمانم متاسفانه دکترم داشت می کشت،ولی الان که بچم حرف میزنه وباهم میخندیم بازم به عقب برگردم بچه دارمیشم،گاهی میگم یه بچه دیگم داشته باشم اماچون دکترخوب سراغ ندارم کلا میترسم وپشیمون میشم

منم همینم و بعد 13 سال زندگی هنوز هم رو تصمیم خودم موندم که بچه نیارم...

واقعا چیه همش بهانه و نق نق و زر زر و. تا دوسال همش پیپی بشور و بعد از اون هم با بزرگتر شدنش مشکلاتش و مسئولیتاشم بزرگ تر میشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمابودم ازبچه خوشم نمیومد،وقتس باردارشدمم حس خاصی نداشتم شوهرم خیلی خوشحال بود،من بعدزایمانم ...

نمیدونمم نامزدم میگ درست میشی ولی من خودم حس نمیکنم اینجوری بشه

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
منم همینم و بعد 13 سال زندگی هنوز هم رو تصمیم خودم موندم که بچه نیارم... واقعا چیه همش بهانه و نق ن ...

دقیقا منم میگم نمیتونم مسئولیت تربیت ی ادم رو گردن بگیرم و واقعا هم حوصله نق نق و گریه زاری بچه ندارم و ب شدت سردرد میشم ولی نامزدم عاشق بچس 

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼

منم خوشم نمیاد بیشترین ضرر روحی و جسمیشم برای دختر بیچارس 

بچه تو این کشور نابود میشه اونم دختر😑

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
نمیدونمم نامزدم میگ درست میشی ولی من خودم حس نمیکنم اینجوری بشه

چرا،حتما میشی،نوزاداولش سخته بعدمی بینی مخصوصاوقتی اولین بارمیخندن،وااای خیلی خوبه،یا می خوان حرف بزنن،منی که اصلاذوق بچه نداشتم می گفتم وااای چه اعصابی دارن مردم،الان بابچم مسخره بازی درمیارم بخنده،گاهی آدم کلافه میشه وشایدم دعواش کنم ولی توبابچت،بچه میشی خیلی دنیات قشنگ میشه

دقیقا منم میگم نمیتونم مسئولیت تربیت ی ادم رو گردن بگیرم و واقعا هم حوصله نق نق و گریه زاری بچه ندار ...

حالا تازه نامزدی یه چند سال بگو تازه شروع زندگیه بچه نمیخوام بعدش هم انقدر اوضاع داغون میشه از نظر کم آبی و خشکسالی وجامعه و مردم بد و بد ذات و...خیلی مشکلات دیگه که شاید همسرت هم کلا از آوردن بچه تو این وضعیت مزخرف پشیمون میشه...اونوقت دیگه راحت برای خودت زندگیتو میکنی...

دقیقا منم میگم نمیتونم مسئولیت تربیت ی ادم رو گردن بگیرم و واقعا هم حوصله نق نق و گریه زاری بچه ندار ...

تازه اونم تو این دور و زمونه هر چقدر هم که درست و اصولی تربیت کنی باز ممکنه بعد ها یه دوست یا هم سن و سال یا هم کلاسیش و یا حتی یه معلم گند بزنه به هر چی که ساختی...

تازه اونم تو این دور و زمونه هر چقدر هم که درست و اصولی تربیت کنی باز ممکنه بعد ها یه دوست یا هم سن ...

خداکنه همینجوری بشه اونم از بس ذوقی من بی ذوق شه😂

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼