سلام دوستان من ی مشکلی دارم اونم اینه ک اصلا از بچه خوشم نمیاد یعنی حوصلشو ندارم و اگ تو ی مهمونی یا خیابون ی بچه جیغ جیغ کنه ب شدت عصبی میشم .الانم تو دوران عقدم میترسم در اینده ب مشکل بخورم میشه راهنماییم کنین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا منم میگم نمیتونم مسئولیت تربیت ی ادم رو گردن بگیرم و واقعا هم حوصله نق نق و گریه زاری بچه ندار ...
حالا تازه نامزدی یه چند سال بگو تازه شروع زندگیه بچه نمیخوام بعدش هم انقدر اوضاع داغون میشه از نظر کم آبی و خشکسالی وجامعه و مردم بد و بد ذات و...خیلی مشکلات دیگه که شاید همسرت هم کلا از آوردن بچه تو این وضعیت مزخرف پشیمون میشه...اونوقت دیگه راحت برای خودت زندگیتو میکنی...
دقیقا منم میگم نمیتونم مسئولیت تربیت ی ادم رو گردن بگیرم و واقعا هم حوصله نق نق و گریه زاری بچه ندار ...
تازه اونم تو این دور و زمونه هر چقدر هم که درست و اصولی تربیت کنی باز ممکنه بعد ها یه دوست یا هم سن و سال یا هم کلاسیش و یا حتی یه معلم گند بزنه به هر چی که ساختی...