2777
2789
عنوان

ی بی بی دارم بزنم الان؟😁😃

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 98 پست
مثبت شه مطمعنم دیگ از خوشالی اینجا نمیای تا صب با شوهرت تو شک هستین..بخوابین بچه ها صب خبرشو میده&nb ...

منفیم بشه نمیام اصلا دیگه ول میکنم همچی ولکن نمیشه نشه بدرک خسته شدم دیگه مطمئنم منفیه 

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم فردا زدی منم خبر کن الهی که خدا خوشحالت کنه

چشم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
 من از رو رفتم دیگه... چند وقت پیش ۱ ماه عقب انداختم ولی مطمئن بودم حامله نیستم بازم مقاوت کردم ...

من ک فقط حسم بیچارم کرده هربار ی حسی میگ هستم ولی باز میبینم نه اشتباه بود...خدای حس ششمم😅😅

الان بزن من یه روز تاخیر داشتم نتونستم تحمل کنم که بیبی زدم. بعد شام هم بود سریع هم نشون داد. به نظرم الان بزن اگه بودی که خوشحال میشی اگه هم منفی بود دیگه فکرشو این ماه از سرت دور میکنی وراحت تر میشی عزیزم 

I'll have a hard days but let we just do it.
عامو بزن من استرس گرفتم 😣

میبینی ادم استرس داره نمیتونه دسشویی بره اونجوریم

ایشالا بحق فاطمه زهرا خدا اول ی نی نی سالم به تو بده بعد بمن 🙂

مرسی از دعای قشنگت...خواستم بگم صبوریشم برای ما ثوابه خودمون حالیمون نیس الان انشالله خدا جواب میده ی روز ماهم مامان میشیم 

مرسی از دعای قشنگت...خواستم بگم صبوریشم برای ما ثوابه خودمون حالیمون نیس الان انشالله خدا جواب میده ...

ایشالا ک زودتر بده بهت 

خیلی زشته سر کار میذاری بنده خدا هارو . لطفاً برین بخوابین شب بخیر 😑

زدم وا خو چیکار کنم نمیاد ع اینجوری نگو 

زیر پنج دیقع باید جواب بدع

خو پصبر کنیم 🙂