2777
2789
عنوان

ی بی بی دارم بزنم الان؟😁😃

680 بازدید | 98 پست

روز ۳۴پریودم و دیگه تهش باید ۴روز پیش پریود میشدم..میدونین من چون منتظرم میترسم الان بی بی بزنم منفی بشه خیلی میشکنم اخه... هیچ علائمی ندارم اخه فقد فردای روز موعدم دل درد پریودی داشتم و تمام... میتونه هورمونام بهم خورده باشه؟یا مامان شدم😍از تجربتون بگید لطفا

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

توکل به خدا عزیزم ایشالا که بارداری.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله مامان شدی... چطور تا الان صبر کردی؟ من بودم ده بار بی بی چک زده بودم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
اگ زدی لایکم کن بیام ببینم مثبت شدنشو🤤🤤🤤

میترسم سری پیش انقد گریه کردم تا یهفته چشمام رگای قرمزش نمیرف

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
توکل به خدا عزیزم ایشالا که بارداری.

دعاکن برام 🙂