2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بیاید مهمه بخدا

104 بازدید | 20 پست

دوستای گلم من واسه پیرایش موی زنانه با ۹نفر دیگه معرفی به آزمون شدیم سرجلسه امتحان متوجه شدم منبع سوالات کتابی نبوده که ماخوندیم و همه رد شدیم البته من بانمره ۵۰ اونم باتقلب قبول شدم. رییس فنی حرفه ای گفت ربطی به مانداره و مادسترسی به سوالات نداریم وبرید به مربی یا مسول آموزشگاه اعتراض کنید. مسول آموزشگاه هم که خودش مربی این شاخه هست میگه من خبرنداشتم منبع سوالات عوض شده و اون کتاب هنوز تو بازار نیومده. کتاب زهرا احمدی

باورکنید من ده شبانه روز فقط مطالعه میکردم و تست میزدم ولی منبع سوالات اون نبود حالاکه هیشکی مشکلو گردن نمیگیره من باید چکارکنم

شوهر من مربی فنی و حرفه اییه...این مشکل زیاد پیش میاد...تنها کسی ک ضرر میکنه کارآموزه.همه مجبورن باز ...

وای عزیزم .چقدم بده نمیدونم چکارکنم یعنی نمره عملیم باید ۹۰ به بالابشه تاقبول شم که نمیدن این نمره رو

میخوام ازاون آموزشگاه برم چون دیگه تحمل اشتباهات مسولشو ندارم ولی هرجابرم دوباره باید شهریه کامل بدم تامعرفی به آمونم کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم .چقدم بده نمیدونم چکارکنم یعنی نمره عملیم باید ۹۰ به بالابشه تاقبول شم که نمیدن این نمره ر ...

شوهر من تنها تلاشی ک برا کار آموزاش میکنه اینه ک روز امتحان عملی حاضر میشه و برا اونایی ک امتحان میگیرن توضیح میده ک کارآموزا واقعا ب نمره ۹۰نیاز دارن..اگه امتحان گیرنده ادم با انصافی باشه میده..و الا واقعا سخته

کدوم شهری?

زندگیتون پر از عشق
شوهر من تنها تلاشی ک برا کار آموزاش میکنه اینه ک روز امتحان عملی حاضر میشه و برا اونایی ک امتحان میگ ...

چه با انصافه همسرتون خداخیرشون بده براما هرنمره کتبی گرفته باشیم حداقل ۵نمره کمتر واسه عملی میدن. مثلا کاربرو من ۹۸کتبی گرفتم موقع آزمون عملی آزمونگره ازم پرسید کتبی چندگرفتی؟ گفتم ۹۸

اونم بدون اینکه ازم امتحان بگیره ۸۸بهم داد گفت برو بسلامت

گفتم شاید خرم ابادی..شوهرم برات تقلا کنه توکل بر خدا ..از کجا معلوم...ممکنه۹۰شی

فداتشم خانووومی. فقط یه سوال برام بپرسید ازهمسرتون ممنون میشم میشه درخواست دوستیمو قبول کنید تو خصوصی بگم؟

چه با انصافه همسرتون خداخیرشون بده براما هرنمره کتبی گرفته باشیم حداقل ۵نمره کمتر واسه عملی میدن. مث ...

ممنون...شوهرم بدونه کارآموزش واقعا یاد گرفته و حقشه ..بشدت پیگیرشه....

زندگیتون پر از عشق
اکسپت کردم

هنوز قبول نکردین درخواستمو اشکالی نداره همینجا مطرح میکنم گلم

بابت این موضوع همه بچه ها اعتراض کردن ولی مدیر آموزشگاه همه رو متهم به صفاتی کرد که نگم بهتره.من دیگه نمیخوام اینجا کلاس برم ودوره هام روبه اتمامه.اگه برم از این آموزشگاه، واسه اینکه بتونم تو آزمون شرکت کنم حتما باید یه جای دیگه برم و دوباره شهریه بدم تا معرفیم کنن واسه آزمون. چکارکنم که بتونم خودم برم مستقیم آزمون بدم اصلا شدنی هست یانه