2777
2789

خانواده همسری که توقع دارن قبل مهموناشون عروس بره برای کار تا زمانی که برن . در غیر این صورت به شیوه مظلومانه و حتی سلیطه بازب شوهرو علیه عروس پر میکنن . شوهر هم متاسفانه اهل تلافی و قاطی کردن مسایل با هم دیگست مثلا برای تلافی تو هزینه کردن برای زنش تلافی کار نکردن برای مادرشو در میاره و دهن بین و خاله زنکه.    با این شوهر چه برخوردی کنم ؟ تا حالا تا جایی ک تونستم شرکت کزدم ولی میدونم برم خونه خودم چون مسیر کوتاهه همش میخوان اونجا مهمون داری کنم . تو روم گفتن وطیفته حالمو گرفتن منم  با احترام گفتم ارزش و احترامه نه لطف . حالا شوهرم یک ماهه قهره و رفته جبهه خانوادش و میگه دو تا شرط دارم یکیش اینکه رو حرفم حرف نزنی دوم اینکه قبل مهمون همیشه بیای کمک .

اون منتظره من ادب بشم برم سمتش منم منتظرم اون بفهمه اشتباه کرده

و زمان همینجور میگذره

مشاوره نمیاد فعلا چون حرف مادرش براش سند هست نه مشاور

مادرم پشتم نیست میگه مگا دو تا  ظرف شستن چیه که بخوام بحث کنم باهاشون مامانم کلا سیاست نداره و خیلی متواضع و ارومه و هیچ نظری به عنوان مادرم تا جالا نداده ولی در عوض منو پیش خانواده همسرم پایین اورده با بی سیاست و زیادی خوب بودنش . طوری که سالی یبار مراسم بیاد خونه مادرشوهرم پا میشه کار کنه همه جا اینجوریه  

همون مادرت را دیدن فکر کردن مثل اونی اومدن خواستگاریت 

پدرت چطوره؟وضع خانوادگیتون چطوره؟

حالا قهر باشه چی میشه تو هیچ کاری نکن برا اشتی کردن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تک عروسم هرروز یه مدل درخواست ازم داشتن،از وقتی بچم بدنیا اومد اونو بهونه میکنم کارای بچه رو اروم انجام میدم که فکر کنن سرم شلوغه دست از سرم بردارن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

اتفاقا مادرت زن عاقلیه.خیلیم عاقله.بخاطر یه کار کردن نباید شخصیت خودشو بیاره پایین و دخالت کنه.چون خودشو خراب میکنه و بدتر زندگیت میریزه بهم.مطمین باش اونوقت شوهرت بخاطر دخالت مادرت باهات دعوا میکنه

حل میشه.سعی کن اروم با شوهرت حرف بزنی.بگو بخاطر تو میام نه بخاطر وظیفه چون وظیفه نیست.با مردا لج بتزی کنی فقط بازنده زنه.یادت باشه.فقط باید خرشون کرد

بزن به در سلیطه بازی شاید نتیجه داد

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

مادر منم دقیقا همینطوره جوری که جلوشون گفت اگه دخترن حرفی بزنه شما ناراحت شین میزنم تو دهنش چقد بدبختی کشیدم اوقت خودشون پشت دخترشونن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه.نتیجه نمیده.اخلاق شوهرش معلومه که بدتر لج میکنه و قهرش طولانی تر میشه

اتفاقا سکوت کنه طولانی تر میشه باید اینجور مواقع بهشون شوک بدی 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
همون مادرت را دیدن فکر کردن مثل اونی اومدن خواستگاریت  پدرت چطوره؟وضع خانوادگیتون چطوره؟ ح ...

مادرمو  بعد ازدواج رفتاراشو دیدن نه قبل .

پدرمم یه ادم بی حاشیه و بی زبون . 

وضع مالی خانواده همسرم بهتره ولی سرو وضع زندگی و پوشش ما بهتر و بالاتره

اخه قهر بودنش بی جاست و ممکنه تا چندین ماه طول بکشه من از فکرو خیال عذاب میکشم و این قهر ما باعث خوشحالی خواهر مادر سلیطه ش میشع که فکر میکنن دارن ادبم میکنن و پسرشون طرف اوناست

رابطه منو نامزدم با این قهر طولانی سرررررد شده

خب اب نشو که خوشحال نشن 

ببین تجربم را بهت میگم من خودم بهمادرهمسرم کمک میکردم وراضی هم بودم ولی شوهرت پررو هست لازم نیست جلوش کوتاه بیای باز خود دانی 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اتفاقا مادرت زن عاقلیه.خیلیم عاقله.بخاطر یه کار کردن نباید شخصیت خودشو بیاره پایین و دخالت کنه.چون خ ...

پس چرا مادر نامزدم به همه چی نظر میده ؟

مادر من تو چیزایی که باید نظر میداد نداده مثلا کم خرج کردن همسرم و اهل تلافی بودنش

و اینکه چرا اون مادرشو از اول اورده بین منو خودش 

حالام میخواد بیاره خونه مون مثلا منو توبیخ کنه 

الان وقتشه یبار مامانم پشت من باشه