2777
2789

سی روز از اولین روز پریودم گذشته وهنوز پریود نشدم 🐣 هرازگاهی دور نافم گز گز میکنه درد اینا ندارم یه چندردز قبل ترشح سفید داشنم فک میکردم پریود شدم ولی پریود نبود ترشح بود 

بعضی وقتا به بویه غذا و خوراکی حساس میشم حالت تهوع میگیرم ولی نه اونقدر که بالا بیارم 

منتظرم 10 ردز دیه بگذره برم تست نظرتون مهم بود که پرسیدم دیه🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی ۳۰ روز از روزی ک باید پریود میشدی گذشته و پریود نشدی؟؟؟ ان شاالله ک بارداری 

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

من حدود ۵۰ روز از روز اول پریودم میگذره و هنوز پریود نشدم  سونو و آزمایش هم هفته پیش منفی بود 

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
ینی ۳۰ روز از روزی ک باید پریود میشدی گذشته و پریود نشدی؟؟؟ ان شاالله ک بارداری 

28 ماه پیش پریود شدم و تا الان پریود نشدم دوباره و هیچ علاعمی ندارم دوره هام همیشه 25 یا 24 روزه بود 

بی بی زده بودی منفی بود

بله دیروز زدم دوبار

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
تنبلی تخمدان داری ؟

تخمدان پلی کیستیک بله ولی تا حالا سابقه نداشته اینقدرعقب بندازم 

۶ مهر 

۸ آبان پریود شدم 

28 ماه پیش پریود شدم و تا الان پریود نشدم دوباره و هیچ علاعمی ندارم دوره هام همیشه 25 یا 24 روزه بود ...

خب صبر کن دو سه روز دیگه،اگه نشدی برو داروخانه چن تا بی بی چک با مارک های مختلف بگیر بیا امتحان کن، ان شاءالله ک دلت شاد بشه

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ