2777
2789

مانتو 

لباس مجلسی 

یا کت و شلوار؟ 

دو متر دارم ولی اگر کم باشه بازم میخرم 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کت شلوار به نظرم 💖😁

نظر خودمم رو همینه بیشتر 

حس میکنم شلوارش خیلی خوب در میاد کتش به نظرت چون پارچه لخته بد نمیشه استر لازم داره درسته؟ 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
با دو متر مانتو میتونی بدوزی  برای کت و شلوار باید ۱ متر دیگه هم بگیری

خب همون برم یه متر دیگه بگیرم بشه یه کت و شلوار شیک دربیاره ازش البته جثه ام زیاد بزرگ نیست سایزم 38 هست

خیلی نامفهوم بود؟ 

نه خاستم برسم برم تو کامنتایه اول😀😐

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
نه خاستم برسم برم تو کامنتایه اول😀😐

خخخخ آها 

نظر خودمم رو همینه بیشتر  حس میکنم شلوارش خیلی خوب در میاد کتش به نظرت چون پارچه لخته بد نمیشه ...

راستش من خودم خیاطی بلد نیستم اما خواهرم کت داره جنسش نازک ماننده همون فکر کنم کرپ هستش جنسش من دوستشون دارم

راستش من خودم خیاطی بلد نیستم اما خواهرم کت داره جنسش نازک ماننده همون فکر کنم کرپ هستش جنسش من دوست ...

یه نظرم کت هایی که به شکل مانتو کتی با کمر بند باشن و شلوار راسته خیلی خوب میشه نه؟