2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا استامینوفن وازیترومایسین می دم دوشب تب دارن 

عزیزم مال آلودگیه هواست....پسرمنم مریضه...الان بینی هاش کیپن خیلی اذیته توی خواب بمیرم براش....دکتر بهم گفت آلودگی هوا باعث بیماری میشه تو بچه ها....دورهربیماریشون هم ۴ الی ۵ روزه

یه روز خوب میاد

ممنونم بابت دعای قشنگت اسم یکی شون امیر علی هم اسم پسر گل شما 😍

عزیزم، خدا حفظشون کنه، پسر منم چهارسالشه حدودا، اتفاقا اونم الان سرماخورده سرفه زیاد میکنه،توکل بخدا انشاالله خوب میشن همه بچه ها، تازه دوماه پیشم کرونا دلتا گرفته بود خوب شد نگران نباش خدابزرگه،حواست باشهبه تبشون بالا نره نهایت اگه با استامیوفن وپروفن نشد شیاف. دیلوفناک بزن براشون

الهی همه ی  بچه ها لباس عافیت بپوشن مریضی بچه خیلی سختهد

خیلیییییی....الهی آمین....عزیزم نگران نباش تا فردا خوب میشن چون تب نهایت ۳ روزه....حتما تو خونه تب سنج داشته باش واس بچه ها لازمه.انشالله زود خوب میشن

یه روز خوب میاد

چرا استامینوفن وازیترومایسین می دم دوشب تب دارن 

ای خدابگم چکارت نکنه دختر آخه برا بچه ای ک اسهال داره آزیترومایسین میدی؟؟؟؟؟؟؟ هرچه سریع تر قطعش کن تا آب بدن بچه هات هدر نرفته بجاش سیفیکسیم بده آخه کدوم دکتر احمقی آزیترومایسیت داده بهت . اسهال میاره شدید

توکل برخدا ممنونم 

رفتم دیدم گفتی آزیترومایسین ب بچه هات میدی . سریعا قطعش کن اسهالشون برا اینه بجاش سیفیکسیم بگیر حتی سرفه اشون بخاطر اینه حساسیت دارن چقدر شبیه پسر منن