2777
2789

من خودم قراره شنبه شب برا اولین بار ببینمش 

پر از استرسم 

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز رویتش نکردم،،، 😂

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اولین بار حضوری ندیدمش،پیج اینستا بود😂

اما دومین بار تو نمایشگاهش دیدمش 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

اون ۳ سال منو میخواست نمیدونستم با کلی ترفند از طریق دوستش و زن دوستش منو کشوندن سر قرار اولین بار ک نگاش کردم از ترس ب خودم لرزیدم کله گنده و لات بود😂هی میگف ب علی قسم باورم نمیشه وای یادش بخیر در ماشین قفل شد باز نمیشد ی مصیبتی بود😂❤😍

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت

اولین بار که دیدمش خیلی خوشگل بود با یک. نگاه دلمو برد بعد بهم چشمک زد برام تازه بوسم فرستاد 

به وسیله آینه باهم در ارتباطیم انقدر دیگه باهم قرار گذاشتیم قرارمون از دستم در رفته 😌😂😶

سینگل# _ یک عقاب تنهاست 

من اولین بار فکرکنم یک ماه پیش بود که کافه قرار گذاشتیم

خیلی استرس داشتم حتی تاپیکم زدم 

واقعا حس خوبیه که با استرس قاطی میشه

کلی خوشگذشت

حاضرم هرکاری کنم برگردم اون لحظه

دوست بودیم مجازی واسه اولین بار ک خواستیم همو ببینیم من و مامانم و داداشم و دختر خالم یهویی هممون رفتیم پیشش بچم سکته داش میکرد ترسیده بود😂😂😂😂میگف یا خدا من اومدم تورو ببینم واسه اولین بار ن تو کل خونوادتو بیاری 😂😂😂😂😂😂