2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیرتامین میگن خوبع...یه پیج هس provita.co تو اینستا..خیلی معتبره..بگو بهشون راهنماییت میکنن

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)
ی سوال دروان بارداری هم ریزش مو میاره ؟؟

میگن بخاطر هورمون ها موها پرپشت میشه،بعد همونا دوره شیردهی می‌ریزه

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)

سویق شیرافزا بگیر بریز تو آبمیوه یا شیر بخور. خیلیییی خوبه هم شیرت زیاد میشه هم بدنت نیرو میگیره استخونات درد نمیکنه و ریزش موهات قطع میشه انیستا یه پیج هست سویقاش عالیه از اونجا بگیر من خودم از اونجا میگیرم  عکسشو گذاشتم بهترین سویقارو داره عالیه یعنی هم واسه بچه هم بزرگسال سویق کودکانش که نگم چقدر خووووبه فقط باید بخری تا ببینی

ببخشید شما میدونید اگر ریزش مو داشته باشیم دوران بارداری قطع میشه یا ادامه پیدا می‌کنه ؟

عزیزم بارداری ریزش نمیگیری مطمئن باش اگرم یوقت استثنا گرفتی سویق برنج بخور آره رفع میشه نگران نباش اصلا