2777
2789
عنوان

کیا دختر کوچولو دارن یه لحظه لطفا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 42 پست

از این چفتیا بنداز واسش 

دخترمنم کوچیک بود دوبار گوشواره گم کرد 

اخرین بار که براش گرفتم به طلافروشه گفتم پشت گوشواره رو سفت کن بازنشه دیگه گم نشد خداروشکر

بجای زندگی کردن پی دیونگی گشتم🚫

من گوشش رو سوراخ نکردم اصلا...سه سال و ۱۱ ماهشه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشش و سوراخ نکردم دوست ندارم

منم دوست نداشتم متاسفانه دخترم که نوزاد بود خونم کنار خونه جاری بود گفت یه روز که خوابی میام دخترتون میبرم خودم گوششو سوراخ میکنم ... از ترس اون بردمش😭

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

من اول براش حلقه  ای  خریدم سنگین بود رفتم براش از این قلبی ها قفلی خریدم تا حالا درنیامده ...

میشه عکسشو بذاری؟ یبار کوچیک بود قفلی خریدم افتضاح بود دایم میفتاد

میشخ عکسشو بذاری؟

آخه دوختنی  نیس الان سادس ولی فردا میبرم بدم اونطوری بکنن  یه ماه پیش عوض کردم مثلا گفتم بزرگ شده دیگه مواظب میشه نیفته ولی بازم دیدم افتاد از گوشش نفهمید الان میزارم برات فردا هم میزارم ببینی امروز قرار بود ببرم نشد فردا میبرم اونطوری کنن چون وقتی اونطوری نمیکنم میفته 

دختر اولم حلقه ای داشت هیچ وقت هم گم نکرد 

دختر دومی تا ۵سالگی ۲تا لنگه گم کرد الانم ۱۵ سالشه دیگه نتونستم بخرم براش

دختر سومی هم ۳سالشه تازه سوراخ کردم هر وقت از طلا فروشی رد میشیم قشرق راه میندازه گوشواره جیلینگ جیلینگی میخواد🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دختر اولم حلقه ای داشت هیچ وقت هم گم نکرد  دختر دومی تا ۵سالگی ۲تا لنگه گم کرد الانم ۱۵ سالشه ...

ای جونم چه طلادوسته دختر کوچیکتون😍😂

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

دختر اولم حلقه ای داشت هیچ وقت هم گم نکرد  دختر دومی تا ۵سالگی ۲تا لنگه گم کرد الانم ۱۵ سالشه ...

ای جانم خدا حفظشون کنه 

حلقه ای سبک بود نمی‌دونم چجوری درومده...

در نمیاد معمولا.شاید دخترتون بازی می‌کنه با کوشش و حواسش نیست گیره اش باز میشه.

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.