2777
2789

سلام خانوما من هفته ۱۴ بارداری هستم تو هفته ۱۲ گفتن جنسیت نی نی ۹۰درصد دختره ولی خودمن اصلا حسم خیلی محکم میگه نه پسره اصلا تو یه دودلی بدی هستم از اینور این حس هم دوست دارم که فکر میکنم پسر از طرفی هم عذاب وجدان دارم الان بنظرتون حس خود مادر چقدر میتونه درست باشه شما تجربه همچین احساسی نداشتید؟

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

به منم گفت دختره 12 هفته

ولی حسم گفت پسره و پسر شد

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

منم مطمئن بودم دختره حسم میگفت ولی سونو گفت پسره .تاروزی هم که به دنیا اومد باور نمیکردم😂

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فک  میکردم پسره ولی دختر شد. اون دوتا هم پسر شدن

بیخیال از بس بهش فکر کردی اینطور شدی😉

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
به منم گفت دختره 12 هفته ولی حسم گفت پسره و پسر شد

چه قشنگ واقعا از خدا میخوام منو از این امتحان سربلند بیاره بیرون دودلم اصلا

به نظر من اصلا بهش فکر نکن و یه ماه دیگه برو آنومالی تا خیالت راحت بشه، از 15 هفته جنسیت قابل تشخیصه ...

شما نی نی پسر داری علائمت چی بود؟

من هیچ حسی نداشتم

فقط قبل از بارداریم یه شب خواب دیدم که یه پسر بچه مثل بچگی های برادرم تو خونمون هست وباهاش بازی میکنم و  حمامش میکنم

و خیلی برام جالب بود چون پسرم خیلی شبیه برادرم شده

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
من هیچ حسی نداشتم فقط قبل از بارداریم یه شب خواب دیدم که یه پسر بچه مثل بچگی های برادرم تو خونمون ه ...

اخی عزیزم خداحفظش کنه

من خیلی دوس داشتم بچه ام دختر باشه ولی پسر شد

دوست داشتی یا یه حسی داشتی که صد درصد بچه ات پسره؟