2777
2789
عنوان

بچهای کنکوری بیاین لطفا

566 بازدید | 30 پست

بچها من فیلم کنکور فیزیکو دارم یکیش کامیاره اونیکی ذهبی ب نظرتون کدوم بهتره؟توروخدا بگین خیلی برام مهمه

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از چ لحاظ میگی عزیزم؟

تدریس مفهومی تر  و کاربردی تر نسبت به کامیار

کامیار به درد نمیخوره

اگه دسترسی داری به فیلمای دیگه که من میگم

یحیوی

میرحسینی

قصاتی

ذهبی

نوکنده 

کامیار

به ترتیب خوبن

فقط طلاق

تدریس مفهومی تر  و کاربردی تر نسبت به کامیار کامیار به درد نمیخوره اگه دسترسی داری به فیلمای ...

ب همشون دسترسی دارم اما میگن یحیوی بیشتر تشریحیه ... میرحسینی هم کامل نیست واس همین موندم استرس شدید گرفتم چون وقتم کمه تازه شروع کردم معده درد گرفتم

ب همشون دسترسی دارم اما میگن یحیوی بیشتر تشریحیه ... میرحسینی هم کامل نیست واس همین موندم استرس شدید ...

یحیوی کجاش تشریحیه 

کاملا مفهومی درس میده 

مثل کامیار و نوسنده نیسا یه مشت تکنیک بریزه وسط از رو هوا

سوالای کنکورم مفهومین

این سه نفر اول که نوشتم بالاترین بازدهی رو داشتن دانش اموزاشون

البته قضاتی رو بچه های کلاس انلاینش جدیده راضی نیستن

ولی قبلا عالی بود

فقط طلاق

یحیوی کجاش تشریحیه  کاملا مفهومی درس میده  مثل کامیار و نوسنده نیسا یه مشت تکنیک بریزه و ...

پس یحیوی رو نگا کنم ب نظرت من پایم ضعیفه قصد داشتم ذهبیو ببینم بد تموم شد برم میرحسینی الان پس اول برم یحیوی؟