2777
2789
عنوان

بیایین براتون حدیث کسا بخونم🌹

197 بازدید | 29 پست

سلام دوستان لایک کنید تا بخونم براتون 

به نیت حاجت روایی شما🙏🙏🙏

اگه میشه برا ظهور و سلامتی امام زمان 10تا صلوات یا بیشتر بفرستین 

🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ان شاءالله حاجت روا بشی

فرستادم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرستادم

من مریضم امروز نمیتونم بخونم ، میشه به نیت منم بخونی؟😊

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

@نازی_بختیاری          

@mary_pak          

@شقققایق   

@نگار_00‍ .‍  

@گمنام156          

@کاپ_کیک_عصبانی    

@ساقی_کاپ_کیک_عصبانی‍ 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

برطرف شدن مجهولات ذهنیم و روشن شدن حقیقت ها و اگه صلاح م بود حقیقت دلخواهم بشنوم به بهترین شکل 

یعنی دوست دارم حقیقت ماجرا اون چیز دل خواهم باشه ولی اگه نبودم حداقل متوجه  حقیقت بشم تا بتونم بپذیرم تز بلاتکلیفی دربیام  برای منم به این نیگا بخون

دوستان التماس دعا  محتاج دعا هستم