2777
2789
عنوان

لباس عروس قیمت مناسب، کمک کمک

517 بازدید | 18 پست

من بخاطر کرونا مراسم عروسی نداشتم و جاش هزینه عروسی رو خانواده ها کمک کردن و ماشینمونو‌ عوض کردیم.

حالا عید میخوام برم آرایشگاه و آتلیه و یه شام دور همی با خانواده باشیم

نمیخواستم برای لباس عروس خیلی هزینه کنم. بنظرتون از کمدا بگیریم؟ کسی تا حالا گرفته؟ جایی سراغ ندارین با قیمت مناسب گیر بیارم؟

چون شهری که زندگی میکنم از خانواده ها خیلی دوره امکان اینکه برم از اونجا اجاره کنم نیست. باید بخرم با خودم ببرم...

مهربان باشیم   

خب چرا اجاره نمیکنی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توضیح دادم چرا چون راهم دوره و تو شهر خانواده ها زندگی نمی‌کنیم و نمیتونم برم برای اجاره. 

ینی شهر خودتون اجاره نمیدن؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

در ضمن من دیدم تو دیوار و شیپور اجاره هم میدن

ینی شهر خودتون اجاره نمیدن؟

یعنی از جایی که زندگی میکنم اجاره کنم با خودم ببرم شهرمون که مراسمه؟

خب اینجوری اجاره میدن؟ که چند روز دستت بمونه لباس؟

مهربان باشیم   
یعنی از جایی که زندگی میکنم اجاره کنم با خودم ببرم شهرمون که مراسمه؟ خب اینجوری اجاره میدن؟ که چند ...

صحبت بکن شرایطتت رو بگو ،یه کم بیشتر حساب میکنن ولی مثلا یک هفته اجاره میدن بعضی جاها،بعد منظورک اینه که نمیشه از همون شهری که قراره بری اتلیه کرایه کنی،ینی مثلا الان به فرض از سه ماه قبل بری صحبت کنی لباس رو انتخاب کنی ،بعد اون روز بری بگیری

صحبت بکن شرایطتت رو بگو ،یه کم بیشتر حساب میکنن ولی مثلا یک هفته اجاره میدن بعضی جاها،بعد منظورک این ...

همون دیگه نمیتونم برم اون شهری که میخوایم مراسم بگیریم.

چون راه خیلی دوره و مرخصی ندارم اصلا.

مهربان باشیم   
همون دیگه نمیتونم برم اون شهری که میخوایم مراسم بگیریم. چون راه خیلی دوره و مرخصی ندارم اصلا.

اها چقدر سخت

یعنی از جایی که زندگی میکنم اجاره کنم با خودم ببرم شهرمون که مراسمه؟ خب اینجوری اجاره میدن؟ که چند ...

از شهری که قراره مراسم داشته باشید همونجا اجاره کنید

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
از شهری که قراره مراسم داشته باشید همونجا اجاره کنید

دوستم از اونجا نمیتونم. چون راهم دوره و تا عید مرخصی ندارم که برم اونجا لباس پیدا کنم

مهربان باشیم