یه انیمیشن بود که برگرفته از کتاب پیامبر جبران خلیل جبران بود
بسیار زیبا بود و مناسب بزرگسالان
متاسفانه اسمش یادم نیس ولی همینو سرچ کنی میاره
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهترین کورلاین شهر اشباح کلاوس امپراتور کوزکو قلعه متحرک هاول
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بهترین کورلاین شهر اشباح کلاوس امپراتور کوزکو قلعه متحرک هاول
البته اینا انیمیشن بودن کارتون نمیشناسم
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
انشرلی... سوفی.. نمیدونم چرا سوفی رو دیگه تکرار نکردن با این ک همه کارتونها رو 60 بار تکراری میذارن
من یادمه
همون دختر که نامادری سنگدل داشت، خیلی به سرویس چای خوری علاقه داشت، آخرش نامادریش قبل مرگش پشیمون شد
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
من یادمه همون دختر که نامادری سنگدل داشت، خیلی به سرویس چای خوری علاقه داشت، آخرش نامادریش قبل مرگ ...
اره همونه البته من آخرشو یادم نیس. ولی رنگ بندی و تلولو خورشید تو نقاشی.... برام خیلی خاطره انگیزه. جالبه ک قبلا هم ی بار سرچش کردم ت یوتیوب و... هم پیداش نکردم....
اره همونه البته من آخرشو یادم نیس. ولی رنگ بندی و تلولو خورشید تو نقاشی.... برام خیلی خاطره انگیزه. ...
آره اینا پیدا نمیشن چون زیاد مشهور نبودن بین بچه ها