2777
2789
عنوان

بیایین بگین من چکار کنم

104 بازدید | 16 پست

سلام من ۲۵سالمه بچم دو سال و نیمشه 

همیشه دوست داشتم با بچم مهربونی باشم اما بشدت اعصابم ضعیف شده تو ی سال سه تا داغ دیدم.مادرم،برادرم و پدرم‌.همین چند روز پیش چهلم پدرم بود.بعداز فوت مادرم کارم کشید ب دکتر اعصاب قرصامو میخوردم ارومتر بودم اما اگر سه روز نمیخوردم انگار مغزم تو سرم تکون میخورد بشدت سرگیجه میگرفتم.بخاطر همین ترسیدم و کم کم قرصامو قطع کردم.الان مشکلم بچمه. خییییلی دوسش دارم نمیخوام در آینده مشکلی براش پیش بیاد ولی من جدیدا سر چیزای کوچیک هم دعواش میکنم بچمم نگام میکنه بیصدا فقط اشک میریزه اون لحظه دلم میخواد بمیرم اینجوری نبینمش.ولی دست خودم نیس سریع از کوره در میرم بنظرتون چاره کارم چیه

خدایا شکرت😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥺🥺 گناه داره، یکم کنترل کن خودتو 

خیلی کوچیکه آخه چه انتظاری داری از بچه دو سال و نیمه؟ 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
🥺🥺 گناه داره، یکم کنترل کن خودتو  خیلی کوچیکه آخه چه انتظاری داری از بچه دو سال و نیمه؟  ...

بخدا خودم میدونم همه اینارو.نمیتونم اون لحظه خودمو کنترل کنم مشکلم اینه 

خدایا شکرت😍

قرصهات رو بخور

اون روانپزشکی که برات دارو تجویز میکنه حداقل ده سال درس تخصصی خونده که به این نتیجه رسیده شما در مقابل این مشکلات دارو لازم داری 

اینکه به خاطر ترس از سرگیجه حاضری دارو نخوری ولی بچه رو دعوا کنی هم خودخواهیه

برو مشاور تکنیکهای کنترل استرس و خشم و فرزندپروری رو یاد بگیر هم خودت حالت بهتر میشه هم وظیفه ات در مقابل فرزند رو درست انجام میدی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بخدا خودم میدونم همه اینارو.نمیتونم اون لحظه خودمو کنترل کنم مشکلم اینه 

یکم سعی کن بیخیال باشی منم درکت میکنم کاملا اما وقتی عصبی شدی فقط برو اون محلو ترک کن از بچه ت فاصله بگیر کلا، سرش داد نزن اصلا، آخه چیزی سرش نمیشه که 

یه لیوان آب بخور، از یک تا ده بشمار بعد اگه اعصابت آروم نشد و عصبانیتت فروکش نکرد هر کاری خواستی بکن. همه عصبانی میشن ولی باید بتونی خودتو کنترل کنی. 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
قرصهات رو بخور اون روانپزشکی که برات دارو تجویز میکنه حداقل ده سال درس تخصص خونده که به این نتیجه ر ...

عزیزم تا بحاطر ترس از سرگیجه نبود ،ترسیدم که وابسته بشم و شرایطم بدتر از این بشه 

حتما مشاوره میرم

خدایا شکرت😍
یکم سعی کن بیخیال باشی منم درکت میکنم کاملا اما وقتی عصبی شدی فقط برو اون محلو ترک کن از بچه ت فاصله ...

من قبلا یکی از اشناهام بچشو دعوا میکرد خیلی بهش ایراد میگرفتم و میگفتم من هیچوقت اینجوری رفتار نمیکنم.اما خودم همونجوری شدم متاسفانه

حتما امتحان میکنم اینکارارو ممنون 

خدایا شکرت😍
من قبلا یکی از اشناهام بچشو دعوا میکرد خیلی بهش ایراد میگرفتم و میگفتم من هیچوقت اینجوری رفتار نمیکن ...

آره می‌دونم تو اون موقعیت که قرار بگیری کلا کنترل نداری، 

خواهش میکنم

عزیزم تا بحاطر ترس از سرگیجه نبود ،ترسیدم که وابسته بشم و شرایطم بدتر از این بشه  حتما م ...

ترس داری وابسته بشی یعنی چی؟ این حرف افراد عامی هست که کلا از مشکلات روحی میترسن

یکی که مشکل قلبی داره هر روز باید قرص قلب بخوره و کاملا به اون قرص وابسته است حالا بگه ترسیدم وابسته بشم قرصش رو نخوره بیفته بمیره درسته؟

آدمی که دیابت داره به قرص قند وابسته است آیا خودش رو به خاطر وابستگی سرزنش میکنه ؟ 

شما هم دچار یه درد شدی جسمی نیست روحیه ، افراد مهمی رو تو زندگیت تند تند از دست دادی روحت درد میکنه

اون دارو رو باید بخوری تا فکر و اخلاقت درست کار کنه حتی اگه لازم باشه سالها بخوری تا وقتی که دردت خوب شه

همونطور که آدمی که چربی خون داره اگه ورزش کرد رژیم گرفت حق داره قرصش رو قطع کنه

شما هم وقتی تکنیکهای رفتاری رو یاد گرفتی رژیمهای روحی لازم رو گرفتی بعد قرصت رو قطع میکنی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ترس داری وابسته بشی یعنی چی؟ این حرف افراد عامی هست که کلا از مشکلات روحی میترسن یکی که مشکل قلب ...

بله درست میگی واقعا.از همین امروز میخورم قرصامو خدا خیرت بده عزیزم ممنون که راهنمایی کردی

خدایا شکرت😍