خواهرم چند وقت پیش میگفت دختری که خیلی به تو شباهت داشته رو تو خیابون دیدم میگفت میخواستم برم بهش بگم بریم خونه دیدم اون تو نبودی میگفت خیلی شبیه ت بوده تا امروز تو مطب دکتر بودم یه خانمی اومد به من گفت لیلا اینجا چیکار میکنی خودش تعجب کرده بود که اینقدر ما شبیهیم خودم تو فکرم و دوست دارم اون آدم رو ببینم که شبیه خودمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم ی بار ی کپی از خودم تو رستوران دیدم.اونم با شوهرش بود رومون نشد بهم نزدیک بشم.شوهرم خیلی اصرار کرد برو جلو باهاش احوال پرسی کن گفتم شاید شوهر اون ناراحت بشه
اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم. ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃