2777
2789

سلام دوستان

دختر من دو ماهه رفته پیش دبستانی، وقتی می خوام برم بیرون یا کسی می خواد بره بیرون ده بار خداحافظی می کنه و هر بار هم می پرسه من خداحافظی کردم؟؟؟؟؟ هی بهش می گیم آره خداحافظی کردی باز دوباره می پرسه و دست آخر با گریه بدرقه ام می کنه، خیلی نگرانشم لطفاً اگه می تونید راهنماییم کنید.

در ضمن موقع اومدن من به خونه همچین ذوقی نداره

اون داره خداخافظی رو با چیزی اشتباه میگیره.

شاید فکر میکنه اونی که خداخافظی میکنه باید با مهمان بره، و چون با مهمان ها نمیره گریه می کنه.

اگر قرار بود فراموشی باشه، توی همه مسائل بود.

امضا بلد نیستم، انگشت میزنم.  https://www.ninisite.com/discussion/topic/7836215/%d8%ac%d9%88%da%a9-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

منم بچه بودم خودمو میردم اون راه و میرفتم تو خط کار های عجیب تا مثلا برادرم میرفت دانشگاه یه شهر دیگه نگهش دارم نره و...

دخترتون حس میکنم از اون حالت و مکان راضی نیست این کار رو میکنه که موثلا مهمونا نرن یا از شما دور نشه

فراموشی که نیست چون فقط تو خداحافظیه

اگه دوست دارین برای اطنینان به روان پزشک کودک برین حتما راهنماییتون میکنن

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
عزیزم منم بچه بودم خودمو میردم اون راه و میرفتم تو خط کار های عجیب تا مثلا برادرم میرفت دانشگاه یه ...

از وقتی داداشش به دنیا اومده اینجوری شده با اینکه خیلی همو دوس دارن اما چون خیلی سربه هوا شده گاهی وقتا دعواش می کنیم ولی باهاش خیلی بازی می کنیم، خانمم افسردگی بعد از زایمان داشت خیلی دوران بدی بود و اون شاهد این دوران بود و با مادرش گریه می کرد. دوران خیلی خیلی بدی بود. خانمم آروم و قرار نداشت رفتیم پیش فوق تخصص یه قرص نوشت دور از جون مثل دیونه ها شد، کلی گریه کردم براش اون روز دخترم خونه خالش بود، شبا خانمم نمی خابید مدام راه می رفت مرخصی بهم نمی دادن می خاستم بیام بیرون از کارم که کرونا گرفتم شاید باورتون نشه ولی خییییلی خوشحال شدم از کرونام چون ۱۰ روز می تونستم تو خونه مواظبش باشم. از شانس ما تو غربت بودیم و دسترسی به هیچ کس به جز خواهر خانمم نداشتیم که اونم نمی تونست مدام با ما باشه... خلاصه الان تقریبا درمان شده اما خیلی می ترسم که یکی دیگه از اعضا خانوادمم دچار اینمشکلا بشن....

از وقتی داداشش به دنیا اومده اینجوری شده با اینکه خیلی همو دوس دارن اما چون خیلی سربه هوا شده گاهی و ...

نه نترس

تو این سن تین مشکل خیلی کمه که دیش بیاد

همونه به خاطر حسادت

اصلا دنیا کودکان با دنیایی که ما میبینیمو مسلما با عقل و منطقه فرق داره

حس میکنه با این کارا میتونه خودشو بیشتر نشون بده و...

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃