2777
2789

خواب دیدم مار سیاه بزرگی دنبال خودموبچه هام میکنه شوهرم اونو کشت ایندفعه یکی دیگه دنبالمون میکرد تعبیرش چیه دست وپام میلرزه

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
مار یعنی دشمن شوهرت هم که مار رو کشته یعنی خطرات رو ازتون دور میکنه عین کوه پشتتونه🌺

همش میکشت همش بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهام‌ سیخ  شد  مار دشمنتون‌ هست‌ منم  این خواب و دیدم‌  یکی و از بین  بر ...

مارای سیاه بزرگ جالب اینه تو خواب با جاریم و بچه هاش کار نداشت الان که دارم اینو میگم موهام همه سیخه

مارای سیاه بزرگ جالب اینه تو خواب با جاریم و بچه هاش کار نداشت الان که دارم اینو میگم موهام همه سیخه

بیشتر مراقب باش یه چیزی هم  بگم‌ هیچ  حرفی و در و دلی پیش کسی نگو  هیچی  

منم‌ امشب دو تا خواب بد دیدم  الان  که  خواب شمارو خوندم  گریه  امونم‌ نمیده‌ 

اگه وقت داری تاپیک‌ جدیدم‌ و جواب بدی 

سلام دغدغه های این روزهاتون چیه؟ تو این روزها به چه چیزهایی بیشتر فکر میکنید؟

بخدا به هیچی فک نکردم خوابیدم من به شدت ازمارمیترسن ن نگاه میکنم ن بهش فکر میکنم

از خدا کمک بخواه توکل کن بخدا یه چیزی نزر کن  و صدقه هم بده که دشمناتون مکرشون بی اثر باشه همیش ...

حتما همین کارومیکنم

بخدا به هیچی فک نکردم خوابیدم من به شدت ازمارمیترسن ن نگاه میکنم ن بهش فکر میکنم

منظورم این نیست که قبل از خواب به چی فکر کردین. منظورم اینه که تو این روزها کلا به چی فکر می کنین؟ آیا چیزی در زندگی تون هست که باعث نگرانی و ترس تون باشه؟

منظورم این نیست که قبل از خواب به چی فکر کردین. منظورم اینه که تو این روزها کلا به چی فکر می کنین؟ آ ...

ن چیزی نیست فعلا جو خونم ارومه ولی مادرشوهرم خیلی پشت سرم حرف میزنه