2777
2789

میجن آرگان خوبه دارم میزنم فعلا که هیچی

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهام بعضی تارهاش خود به خود کوتاه کوتاه شده ینی برم کل موهام بزنم اخه خیلی بلنده 

من کله غصم همینه اما هر چی بزنی یا کلا برای ترمیم اقدام کنی فایده نداره منم دلم نمیاد بزنم

..........
الان استفاده میکنی هیچی ندیدی ازش که خوبه یا نه 

آره 

نه فقط نرمشون میکنه

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
پس چرا استفاده میکنی 😂 خیلی شامپو و دارو هست ادم اطمینان نداره بهشون

نمیدونم هی میگم ایشالله ی فرجی شه 

انقدم گرونه ی شیشه اندازه ی بند انگشت سی تومن اندازه دوروزه😑💔

نمیدونم هی میگم ایشالله ی فرجی شه  انقدم گرونه ی شیشه اندازه ی بند انگشت سی تومن اندازه دوروزه ...

اره واقعا چیزای که برای پوست مو هستند خیلی گرونن توهم مثل من دلت نمیاد کوتاه کنی چاره نیست😁😂

اره واقعا چیزای که برای پوست مو هستند خیلی گرونن توهم مثل من دلت نمیاد کوتاه کنی چاره نیست😁😂

هعی شامپوت چیه؟؟

هعی شامپوت چیه؟؟

شامپو اسمش نمیدونم تازه خریدم موهام پوسته پوسته میشد رفتم داروخونه مشکلم گفتم این داد از شامپو های خارجی زیادی استفاده کردم درست نمیشد خداشکر این بهتره هم نرم کرده هم پوسته ها کم شده و داره میره تو چه شامپوی میزنی

شامپو اسمش نمیدونم تازه خریدم موهام پوسته پوسته میشد رفتم داروخونه مشکلم گفتم این داد از شامپو های خ ...

شامپو بچه فولیکا

راضی هستی من شنیدم چون برای بچه ها هست تمیزنمیکنه موهای بزرگ سال 

خب مدلای مختلف داره برای موهای خشک،رنگ شده،چرب و... من بش عادت کردم نمیتونم ولش کنم