2777
2789
را ب راه دعوام میکنه تا گریه میشم ک چرا دغوام میکنه بیشتر داد میزنه ادا گریه کردنمو در میاره بیشتر د ...

مردا خدا بگم چیکارشون کنه 

از گریه کردن بدشون مباد از حرف زدن بدشون میاد 

شوهر منم تقریبا مثل شوهر تو اما این همش خوابه بیست و چاری خوابه قرص اعصاب میخوره و همش خوابه کل زندگیمون توی خواب گذشته 

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا خدا بگم چیکارشون کنه  از گریه کردن بدشون مباد از حرف زدن بدشون میاد  شوهر منم تقریب ...

کاش میشد میذاشتیم میرفتیم از همچین زندگیایی بی مهر و محبتی حیف ک نمیشه بریم بگیم شوهرمون محبت نمیکنه زور میاد حرف بزنیم 

میگن نفقه نمیده دست بزن داره؟ چطوره ناز میاری ایران ما اینجوریه

به این راحتی گریه نمیکنن که

اینقد دلم شکسته اینقد خرد شدم زهری شدم مثل ادمای روانی دلم میخاد اونم از بی مهریه من گریه کنه ولی متاسفانه اصلا نمیدونه ی هست ک بخاد دلش بسکنه چه بعش محبت کنم چ نکنم براش فرق نداره اصلا نمیدونم را باهام ازدواج کرده

فک می کنی اگر دلشو بشکنی اروم میشی؟ به خدا نمیشی  اگر این کار و کردی تازه  اون موقع &nbs ...

بجای ک دعوا میکه بیاد دلجویی ادامو در میاره و بیشتر داد میزنه الکی چرا گریه میکنی

بجای ک دعوا میکه بیاد دلجویی ادامو در میاره و بیشتر داد میزنه الکی چرا گریه میکنی

من مشاور خوبی نیستم ممکنه اشتباه راهنماییت کنم ولی شاید من اگر جای تو بودم وقتی می دیدم قدر محبت نمی دونه 

یه مدت خودمو تغییر میدادم تا خودش بفهمه یه وقتایی اون چیزی که دارن ادما نمی بینن وقتی از دست می دن تازه می فهمن که چی بوده الانم من جات بودم موقع دعوا جلوش گریه نمی کردم برای خودت خوش حال باش قوی باش یذار اون بفهمه که تو قوی هستی بهش وابسته نیستی  بهشم کاری نداشته باشه 

🥰
من مشاور خوبی نیستم ممکنه اشتباه راهنماییت کنم ولی شاید من اگر جای تو بودم وقتی می دیدم قدر محبت نمی ...

اولا دیدم محبت میکنم و ی طرفست دیگه نکردم ولی اصلا ن متوجه شد نه اعتراضی کرد همیشه همینکارو میکنم ک مثلا من ب محبت تو توجه تو بی نیازم و برای خودم شادم ولی یه وقتایی دیگه از این نقش بازی کردن خسته میشم و کاسه صبرم لبریز میشه آخه نه جایی میذاره تنهایی برم نه کاری کنم یه دختر کوچیکم دارم کاش میشد خودمو سرگرم چیزی کنم ک حواسم ب حرکاتو رفتارش نباشه 

یه وقتاییم میگم خب من وقتی در مقابل بذرفتاریاش سکوت کنم عادتش میشه ک همیشه باهام اینجوری حرف بزنه و هیچ شکایتی نکنم

اولا دیدم محبت میکنم و ی طرفست دیگه نکردم ولی اصلا ن متوجه شد نه اعتراضی کرد همیشه همینکارو میکنم ک ...

پبش مشاور رفتید 

به نظرم یه مشاور خوب پیدا کن اول خودت باهاش صحبت کن بعد شوهرتم ببر 

🥰
پبش مشاور رفتید  به نظرم یه مشاور خوب پیدا کن اول خودت باهاش صحبت کن بعد شوهرتم ببر

از نظر اون ک ما هیچ مشکلی نداریم از نظرش خودش هیج مشکلی نداره مشاوره برا چیه همه چی گلو بلبله از نظر خودش لحن حرف زدنش خوبه یه آدم خود شیفتس اصلا نمیشه بهش بگیم مشکلی هست و نیاز ب مشاوره داره

از نظر اون ک ما هیچ مشکلی نداریم از نظرش خودش هیج مشکلی نداره مشاوره برا چیه همه چی گلو بلبله از نظر ...

خدا بهت کمک کنه به نظر میادم منطقی نباشه 

ببین به نظرم حتی اگه اونم نیومد تو حتما برو 

🥰