2777
2789
عنوان

خاستگاری که زن شاغل بخواد؟!!!

196 بازدید | 13 پست

من الان درس میخونم شاغل نیستم.نظرتون درمورد خاستگاری که میگه دوس دارم  زنم شاغل باشه چیه؟

دلیلش اینه که میگه وقتی زن شاغل باشه از نظر اجتماعی وجهه خوبی داره ومستقله و منو که از صبح تاشب کار میکنم درک میکنه 

از طرفی اگه توقع چیزی داشته باشه که من توان مالیشو ندارم میتونه کمک کنه و اونو باهم بخریم...ولی اگه توقع بالاتر از حد مالی من نداشته باشه...اگه کارم نکنه مهم نیس..البته میگه هرکاری خودش دوس داره و بهش علاقه داره

به نظرتون میشه گف این ادم پول دوسته؟

یاچشمش دنبال پول زنشه؟

یا به خاطر پرستیژش زن شاغل میخواد؟

کلا آدم نرمالیه؟

البته من خودم دوس دارم کار کنم ولی زیاد پولش برام مهم نیس ..ساعت کاری زیادم نمیخوام..فقط برا اینکه سرگرم بشم و بتونم از تحصیلاتم استفاده کنم و تو اجتماع باشم

یکم‌یوااااااش 

اون فقط نظرشو گفته و دوست داره زنش شاغل باشع چیز عجیبی نیست!

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد انگ بهش زدی😐 اون نظرشو گفته دیگه هر کسی هم حق داره یه معیاری داشته باشه حتما که دلیلش پول نیست اگه از این مردایی بود که میگفت زن نباید کار کنه درس بخونه بشینه تو خونه بشوره بپزه خوب بود؟

شاااااااااااااااید

چون وضع اقتصاد خرابه میخوادکلا هزنیه های زندگیو رو شریک بشین ،یا بهت خرجی نده 

یا دکتری ... خواستی بری ازاون هیچ توقع مالی نداشته باشی

نمیدونم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
چقد انگ بهش زدی😐 اون نظرشو گفته دیگه هر کسی هم حق داره یه معیاری داشته باشه حتما که دلیلش پول نیست ...

😂😂ببخشید ناراحتت کردم

ولی خدایی مردی که میگه کار کن نرمالتره یا اونیکه میگه کارنکن؟(اینو میدونم بهتر ازهمه اینه که بگه هر جور دوس داری)

😂😂ببخشید ناراحتت کردم ولی خدایی مردی که میگه کار کن نرمالتره یا اونیکه میگه کارنکن؟(اینو میدونم ب ...

مردی که میگه کار نکن غیر نرماله چرا؟ چون ذهنیت محدود کننده ای داره چون اکثرا اینجور مردا برای زن حقی قائل نیستن الان همینجا چندتا تاپیک تا حالا دیدی که زنه خونه داره شوهرش اجازه نمیده کار کنه و هیچ خرجی و پولی هم بهش نمیده؟ خیلی زیاد درسته؟ پس اینکه بگیم مردی که میگه میخام زنم شاغل باشه برای اینه که به زن خرجی نده کاملا اشتباهه چون این مورد توی رفتار اونی که میگه خونه داری کن هم دیده میشه بسته به شخصیته فرده میفهمی چی میگم؟ ممکنه حتی اونی که میگه شاغل باش هم قصد خوبی نداشته باشه ولی به طور قطع نمیشه گفت که اینارو همه رو خودت باید بفهمی که طرف مقابل تو چجور ادمیه از کدوم دسته س اینا همه به کنار زندگی مشترکه اگر زن هم کار کنه چه اشکالی داره گاهی برای بهتر شدن زندگی توی هزینه ها کمک کنه؟ زوجی که با هم زندگیشونو سعی میکنن ارتقا بدن به نظرت قشنگتر نیست تا اینکه زن فقط منفعل باشه؟ مرد هم به هر حال ادمه توی این وضع اقتصادی اگه یه یار و همراه داشته باشه خیلی مطمئنا احساس بهتری خواهد داشت اینکه مستقل بودن و توی اجتماع بودن چه تاثیر مثبتی روی روحیات زن هم داره که مشخصه 

مردی که میگه کار نکن غیر نرماله چرا؟ چون ذهنیت محدود کننده ای داره چون اکثرا اینجور مردا برای زن حقی ...

واقعا درست میگی...تحلیل جالبی بود...اخه ادم چطور بفهمه واقعا منظورش از کارکردن چیه؟

دلیلت رو میشه بدونم؟

خیلی کلیک کرده روی شاغل بودن و رنگ و آب بهش دادن و دلیل تراشی . من نمیپسندم ‌ اصلا شاید فردا به هزار  و یک علت خانم نتونه به شغلش ادامه بده . این اقا برنامه اش چیه اون موقع؟؟؟؟؟ البته ی چیزی هم بگم شرایط اقتصادی جامعه بی تاثیر نیست خداییش .همه دیگه دنبال زن شاغلن که دو موتوره زندگی رو بچرخونن .

واقعا درست میگی...تحلیل جالبی بود...اخه ادم چطور بفهمه واقعا منظورش از کارکردن چیه؟

ببین هر رفتاری با مدتی وقت گذروندن با هم خودشو نشون میده حتی اگه خیلی هم سعی کنه پنهانش کنه بازم یه جایی نشون میده ببین اون فرد ادم خسیسی هست یا نه؟ وقتی بیرون میرید توقع داره تو پول خرج کنی یا خودش خرج میکنه؟ ازت از نظر مالی چه انتطارایی داره؟ مشاوره برید حتما و.... ادمی که دنبال پول باشه خیلی سریع خودشو لو میده دیدم که میگم مثلا میگه فلان هزینه رو تو پرداخت کن امروز رفتم بیرون نوبت توعه 😂 خیلیا هم که از همون اول مشخص میکنن میگن این خرجا با تو توی زندگی این با من دستت میاد شخصیتش مورد بعدی هم اینکه باید موضع خودتو خیلی محکم مشخص کنی بگو من شاغل بودنو دوست دارم مطمئنا وقتی زندگی به مشکل مالی بخوره در حد توانم کمک میکنم اما کوچک ترین انتظار بیجایی نباید داشته باشید کسی که دنبال پول باشه این حرفارو بهش بزنی دمشو رو کولش میزاره میره... خودت هم باید اراده داشته باشی مردو هرجور عادت بدی همونجوریه یه خانم همینجا بود از همون اول ازدواج کل حقوقشو هرماه به مرد میداد بعد چند سال پشیمون شده تازه گفته کارتمو بده دست خودم باشه 🤦🏻‍♀️ نه باید رومی رومی باشی نه زنگی زنگی

ببین هر رفتاری با مدتی وقت گذروندن با هم خودشو نشون میده حتی اگه خیلی هم سعی کنه پنهانش کنه بازم یه ...

ممنونم از راهنمایی های قشنگت

واقعیت اینه که من به پسره گفتم من که الان کار نمیکنم اگرم کار بکنم چون میخوام تدریس کنم عملا نمیشه اصلا روی درامدم هیچ حسابی کرد...هیچی نگف..مثلا نگف که درامد کم بدرد نمیخوره..درظاهر مشکل نداشت....ولی من حسابی ذهنم درگیره...میگم نکنه بعدا منت سرم بزاره چرا شاغل نیستی خودت فلان چیزو بخر من پول نمیدم...این فکرا داره مثل خوره مغزمو میخوره