2777
2789
عنوان

سریال های جدید🎭

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 52 پست
یسس. جوکرم خوبه. دوتا قسمت اولش بترکون بود👌😁 ولی قسمت سومش افت کرد...

قسمت سومش همش سهیل بود

دیدن هیت روش زیاده ب زور میخاستن بامزه نشونش بدن

ماهم ک.....نمیفهمیم مثلا اون چ جوکر تایمی بود مثلا امین حیایی قشنگ چندجا بهش گفت علنن ک مسخره بود چنتا بازیگرو مچل خودش کرده بود

هیچ کدوم جووووکررررر

واقعا خوبه؟؟ من یه دیقه نگا کردم بی مزه اومد برام البته امروز فهمیدم کارگردانش احسانه به همین خاطر تصمیم گرفتم دانلود کنم ببینم😁

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت سومش همش سهیل بود دیدن هیت روش زیاده ب زور میخاستن بامزه نشونش بدن ماهم ک.....نمیفهمیم مثلا ا ...

وای اره چقدر بد بود برای سهیل!!!!

اصن سهیل کیه! من نمیشناسمش!

اینا خب همشون بازیگرن.

سهیل چیکارس؟ من ندیده بودمش قبلا

واقعا خوبه؟؟ من یه دیقه نگا کردم بی مزه اومد برام البته امروز فهمیدم کارگردانش احسانه به همین خاطر ت ...

اره دیگه چون کارگردان احسانه ، همه میبینن🤣

اره قسمت ۱ و ۲ خیلییی خوب بوداااا

ینی همش میخندی.

قسمت سومش افت کرد.

حالا ببینیم قسمت ۴ چی میشه!

چرا!؟ مگه از نظرت فیلمه چه مدلیه؟؟؟

فیلمای رنگیه شاد بیشتر دوس دارم😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣 کیفیت تصویر برام مهمه و  بیشتر جذبم میکنه🤭

بچگانه میاد ولی مدلم اینه دیگه چیکار کنم😂😂

اره دیگه چون کارگردان احسانه ، همه میبینن🤣 اره قسمت ۱ و ۲ خیلییی خوب بوداااا ینی همش میخندی. قسم ...

عه من اونی که دیدم ۳ بود پس به همین خاطر خوشم نیومده

فیلمای رنگیه شاد بیشتر دوس دارم😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣 کیفیت تصویر برام مهمه و  بیشتر جذبم میکنه🤭 ...

ن بچگانه چرا منم اینطوری ام 

ینی بابام ک میشینه پا فیلمای سیاه سفید غم عالم سرم خراب میشه اصن حالم بد میشه بعد بابام یا شووووق و ذوق داره نگاه میکنه یا توی شبکه های صداسیما شبکه نمایش واقعن فیلماش تار عنکبوت بستن رنگای کدر بی روح واقعن خیییلی مهمه

الان خیلی تو ذهنم نیست فیلم و سریالایی ک رنگ و لعاب دارن ولی واقعن خیلی تاثیر داره

وای اره چقدر بد بود برای سهیل!!!!  اصن سهیل کیه! من نمیشناسمش! اینا خب همشون بازیگرن. سهیل چ ...

بازیگر تئاتره از اینستا معروف شده دابسمش درست میکنه

آی دی پبجش @itsoheil

خییییلی گوشت تلخه بینمک

ن بچگانه چرا منم اینطوری ام  ینی بابام ک میشینه پا فیلمای سیاه سفید غم عالم سرم خراب میشه اصن ...

عااا بالاخره یکی مثله خودم پیدا کردم    

مثلا یه مثال سریال دل تیزرشو قبل پخش دیدم اون تالاره اون عمارت و ماشیناشون باعث شد قسمت اولو ببینم 😂 خیلی تصویر و صحنه ها با کیفیت بود تو تیزره خدایی بعدش کنجکاو شدم ببینم جریانش چیه البته اونم آخراش ول کردم 

فیلمای بی کیفیت بنظرم سریال قورباغه، کرگدن و ... که خیلیم طرفدار داشتن همه میگفتن خوبه بیشتر از ۵ دیقه نتونستم ببینم😂

عااا بالاخره یکی مثله خودم پیدا کردم       مثلا یه مثال سریال دل تیزرشو قبل پخش دی ...

وای قورباغه عالی بود

حالا کار به کیفیت و رنگو لعابشم ندارم🤣🤣

ولی قورباغه خیلی خوب بود.

کرگدن رو اصلا خوشم‌نیمد