2777
2789
کمک..ضرر داره؟؟ یه دکتر گفت بخور..یکی گفت نخور زوده..سابقه سقط دارم میترسم
سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
مرسی مامان دو فرشته..چون سقط داشتم و سخت باردار میشم و الانم خیلی درد دارم..میترسم اینم از دست بدم..صبح یدونه خوردم اذیتم نکرد..
سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای جلوگیری از سقط..انقباضات رحم کنترل میکنه
یعنی نمیدن چون عوارضش بیشتره مثلا پریناتولوژیستها هرگز ایزوپرین نمیدن و کلا الان چند ساله ایزوپرین رو از لیست داروهای تو بارداری حذف کردن یکی مثل حنطوش زاده اسلامی برنا قطبی زاده که پریناتولوژیسهای حرفه ای هستن هرگز ایزوپرین نمیدن!!!چون تو بارداری رده c هست. درد و انقباضی که دهانه رحم رو باز نکنه نیاز به درمان نداره واصلا مهم نیست دکتر حنطوش زاده که حتی با پرولوتون هم مخالفه و حتی با مکمل منیزیوم . بخوام توضیح بدم خیلی طولانیه فقط اینو بگم ایزوپرین منسوخ شده وهیچ پریناتولوژیستی تجویزش نمیکنه
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!