2777
2789

💚بسم الله الرحمن الرحیم💚

سلام به نیت شهید میر حجت صفوی قلعه باغی🌻

/از ۱۲ شب شروع میشه تا ۱۲ شب فردا/

🌹ان شاءالله که خدا از هممون راضی باشه و مورد رحمت و آمرزش قرار بگیریم🌹

🌻قبل از شروع دعا برای امام زمان و دیگران یادتون نره دوستان گلم🌻

🌷و اینکه سعی کنید هرروز انجام بدید اگه از یک روز بیشتر چله فراموش بشه باطله از اول باید شروع کنید

(اگه یک روز و فراموش کردید عب نداره یه روز از آخر چلمون خودتون بیشتر بخونید به نیت اون شهید که فراموش کردید)🌷

التماس دعا از همگی~

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندن دعا واجبه؟

هرچیزی خودت دوس داری بخون ولی هرروز باید بخونی به نیت اون شهیدی که اعلام شده 

اگه از یه روز بیشتر فاصله بیوفته چله باطله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

@خاتون_جآن