2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز صبح کل خونه رو جارو و طی گردگیری کردم سرویسارم شستم 

اما الان اشپزخونم ترکیده 

سینک پر ظرف 

پریودممممم🥲

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

گاهی نمیرسم چون نی نی دارم و بزرگه ماشاالله شیطونه .

لباسه بچه ها جدا شسته میشه جدا خشک میشه میره اتاق برای مرتب شدن تو اتاق لباس خودمون هم همینطور.

یعنی کشو نامرتب نداریم البته دختر بزرگم همیشه کشوش کار دارع😂

ظرفا ی بار بعد پخت غذا ی بار بعد سرو غذا حتما شسته میشن ک اگ ماشین بخرم ان شاالله از این راحت میشم .

اول هر فصل حتما یخچال و فریزر رو میشورم در طی فصل فقط دستمال میکشم.

جارو سرامیک ها هم دوبار میکشم .

خونه رو هر وقت کثیف بشه جارو میزنم اما آشپزخانه میشه روزی س بار اینا .

گردگیری زیادی ندارم اما هر هفته ی بار .

سرویس هرشب ی اب داغ میگیریم هر وقت کثیف بشه هم میشورم .

گاز هم هر وقت کثیف بشه ..

.

.

.

اگ ب هر کدوم نرسم روز بعد تا اب بجوشه برای صبحانه باید حتما انجام بدم.

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

من خونم مرتبه ولی دوس دارم هرروز با هم گردگیری کنیم حس بهتری میده ب ادم منم اضافه کن استارتر جان ب ...

منم دلم میخاد واتساپ گروه بزنیم اونجا خیلی بهتره ادم انرژی میگیره

خیلی دوس دارم ولی انگشت دستم دررفته با بدبختی جمع میکنم

کدوم انگشتته جا انداختیش؟

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده