2777
2789

از اول کرونا تا الان خونه ی مامانمم به زور رفتم انقدر که مراعات کردیم حالا عدل الان که حامله م و ۸ هفته هم هستم، دیشب پاشدیم رفتیم دیدن خاله م بعد سه سال،اما نوه شون مریض بود و آبریزش بینی داشت.من تا دیدم خیلی ترسیدم و راستش عصبانی هم شدم که چرا قبل اینکه بریم به ما نگفتن اما اونا هی اصرار داشتن که حساسیته، الان فهمیدم اون بچه دیشب تب هم کرده دیگه حساسیت که تب نداره 😢😢

حالا همش میترسم کرونا بگیرم توروخدا اگر کسی بوده که تجربه شو داشته که تو بارداری کرونا گرفته باشه بهم بگین😢😢

عزیزم امیدت به خدا باشه اون بچه هم سرما خورده اصلا نگران نباش بچه منم مریض شد و خوب شد تبم کرد منم ا ...

خدا کنه الهی آمین مرسی از انرژی مثبتی که دادین 🙏 برام دعا کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه؟ میشه بهم بگی؟ 

البته تاپیک راجع بهش زیاده وتو نت هم سرچ کنی هست

ولی خلاصه بخوام بهت بگم   داروئی متشکل از داروی گیاهی مفید  که دونوع زمستانه وتابستانه داره

زمستانه که این فصل باید مصرف بشه  هلیله سیاه،مصطکی که نوعی کندره،وشکرسرخ وتابستانه ش رازیانه جایگزین مصطکی می شه

۳تاشو می کوبی به نسبت مساوی وپودر می کنی  وهر ۱۰ شب ۱ق چ بدون آب ته زبان می ریزی وتا ۱ ساعت بعد چیزی نمی خوری  قبل خواب بهتره

البته آماده شو نمایندگیهای طب اسلامی بعضی شهرها یا فروشگاههای اینترنتی سرچ کن  یا بعضی عطاریهای معتبر دارند

برای شروع وبرای درمان ۳ شب پشت سرهم مصرف کن  مثلاً الان شما با کرونایی برخورد داشتی ۳شب پشت هم مصرف کن   برای اطلاعات بیشترسرچ کن