2777
2789

بنظرتون بهش پیام بدم؟

هیچ خبری ازش نیست 

بهش بگم ک مثلا هیچ خبری ازت نیس من نت نداشتم ی خبر میگرفتی؟

مثل موهاش بود.       نه صاف بود، نه فر.         موجی بود:/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک کنید ⁦🙏🏽⁩

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹
من باشم پیام نمیدادم تا به خودش بیاد ... بلاخره تا حالا پیام دادی و اثر نکرده حالا یمدت پیام نده و ر ...

اخه دلم نمیخواد کسی خبر دار بشه از خانوادم

چون فردا پس فردا هم از سرکار میاد مطمعنن اگر پیام ندم و اینا فاصلمون بیستر میشه مامان بابام میفهمن

بنظرتون اینو بگم خوبه؟

نه عزیزم اصلا این پیام رو نده

هیچ وقت از موضع ضعف وراد نشو

این نشون میده که تو انگار اونقدر بیکاری و وابسته به همسرت که یعنی همه کارو زندگیت و ول کردی منتظرشی

نه عزیزم اصلا این پیام رو نده هیچ وقت از موضع ضعف وراد نشو این نشون میده که تو انگار اونقدر بیکاری ...

خب چطور از موضع قدرت دخول کنم😁

اگه نمیتونی خودت رو کنترل کنی موقع پیام دادن و امکان داره پیامی بدی که بد باهاش صحبت کنی فعلا پیام نده ولی اگه میتونی پیام بده اونم با محبت سلام و احوالپرسی کن حالش رو بپرس

عزیزم باید جذبش کنی باید کاری کنی که وقتی میخواد ازت دور شه براش سخت باشه