2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من هر دو تخمدانم پلی کیستیک و شروع به اصلاح سبک زندگی کردم‌ اابته پیگیر دکترم هم هستم 

ولی اصلاح سبک مهمترین راه درمان

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

یعنی چی

یعنی نظم بده ب زندگی از نظر مواد خوراکی قندیجات مصنوعی و لبنیات رو به کل حذف کنه چون سمه برا این بیماری. مصرف ارگانیک داشته باشه برا روغن و مواد غذاییش و اینا رو . ورزش مخصوصا پیاده روی روتین زندگی باشه . اگه وزنش بالاس حتما کم کنه . تاییم خوابشو درست کنه . با روغن سیاهدانه هر شب قبل خواب شکم و زیر شکمشو ماساژ بده . نذاره رحمش سرد بمونه ... 

واقعا؟؟؟؟

اره بخدا تازه بعد دخترم بود فهمیدم تنبلی تخمدان دارم خیالم راحت اخه دکتر گفت باردار شدنت احتمالش کمه ول کردم باردار شدم 🤣🤣🤣🤣برادخترمم بعد دوسالو نیم باردارشدم درصورتی ک تا یبار رعایت میکردیم ۱۰ بارشو نه تازه بعد اینکه فهمیدم گفتم عه پس بگو چجوری بدون جلوگیری باردار نمیشدم اخه فک میکردم مواقع غیر تخمکگذاری بوده کلا خوشبین بودم و هستم الان جلوگیری میکنم بااین حالم میترسیم 

من دو ساله منتظرم خبری نشده دکترمو عوض کردم امروز عصر نوبت دارم یکمی نگرانم درباره حرفایی که میخاد ...

منم یک ماه پیش دکتر رفتم دارو سه ماهه داد و گفت که حامله میشی ولی یک ماه اول که گذشته و هیچ خبری نیست 

من ۴تا عمه دارم و اونا هم همین مشکل رودارن ولی هر کدوم دوستت بچه دارن ولی اونام سخت بچه دار شدن

خدایا ب دلامون آرامش بده